2777
2789
عنوان

مامانی عزیز و خوشگل

207 بازدید | 19 پست

گوشی دست بچه هاتون ندید بچه ۱۶ ساله چش به گوشی تو همین نی نی سایت ی وقتایی میبینم زیر ی تاپیک چقدر بی احترامی شده اینا همش بچست یا چقدر تاپیک بیشتر از سن خودشون و زشت میزارن

چرا گوشی میدین دست بچه هاتون ؟ سرگرم بشن؟ تا حالا دیدین تو گوشی چی میبینن و چیکار میکنن؟ ی بچه ۸ ساله چرا باید تو یوتیوب باشه و هر فیلمی ببینه ؟ چرا ی بچه ۸ ساله باید همه چی بلد باشه و هر فحشی به زبون بیاره و معنیشو بدونه؟ اینا همش از گوشی منشا میگیره من اگه مادر شم تا ۱۶ سالگی که بازم زیاده گوشی دست بچم نمیدم بجاش میفرستم کلاس زبان کلاس قرآن میبرمش بیرون پارک و.. فردا ی بچه بی ادب نشه و بیشتر از سنش حرف بزنه

دقیقا حرف حق رو میزنی عزیزم👏👏

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خواهر من ۶سالسه خودش فیلترش.کن وصل میکنه میره بوتیوب.گوشی من یبار دستش بود رفت اینستا😐 و اینکه ...

بچه خالم این کلیپا رو میبینه میگه من میخوام همینجوری لخت باشم همیشع

عزیزم الان اثر تکنولوژی همه بچه ها تبلت دارن و کار باهاش و قوانینش باید بلد باشن الان آموزش بر اساس تکنولوژیه حتی تو مدارس آموزش به این صورت ولی برای تحرک و آموزش بیشتر میشه کلاسی گذاشت ولی نباید از زمان خودش از همدوره و همکلاسیا عقب باشه یوتیوب برای دیدن کارتون به زبان اصلیه خیلی تو زبان کمک می کنه و بچه ها با هم در مورد کارتون های مشترکی که می بینن صحبت می کنن این طبیعیه ولی فوش برای پدرو مادریه که تو خونه هر چیزی رو جلو بچه می گن خونه باید مقررات داشته باشه

عزیزم الان اثر تکنولوژی همه بچه ها تبلت دارن و کار باهاش و قوانینش باید بلد باشن الان آموزش بر اساس ...

بله کاملا مشخصه چقدر تو یوتیوب زبان میخونن کلا یوتیوب واسه زبانه

من داداشم ۱۰ سالشه اینقدر توی فضای مجازی میچرخه به مامان و بابام میگم گوشی رو از دستش بگیرین نمیگرین

یعنی تو هرچی فحش بگی این بلده اصلا فحش هایی میده که من تا حالا توی عمرم نشنیدم بهش میگم اینها رو از کجا یاد گرفتی میگه از اینستاگرام

یبار داداش بزرگم ازش گوشیشو گرفت این انقدر گریه کرد تا بلاخره گوشی رو داد بهش

اصلا شب و روز گوشی دستشه

ولی با این حساب درسش هم میخونه شاگرد اول کلاسه

شما هم راس میگید تا ۱۶ و ۱۷ سالگی نباید دست بچه گوشی بدن

من خودم در ۱۵ سالگی گوشی گرفتم

خوب یعنی چی ک بچه ی ۸ ساله باید به اندازه جوون ۲۶ ساله اطلاعات داشته باشه.

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

من با خودم عهد کردم تا 17 یا 18 سالگیشون گوشی دستشون ندم یعنی چی بچه ها همه گوشه گیر شدن آداب معاشرت ...

متاسفانه نکاه هم میکنن و نمیشع تا اون شب مگه بچن۱۸ساله گوشی نداشته باسن؟؟گوشی از۱۵به بعد

من داداشم ۱۰ سالشه اینقدر توی فضای مجازی میچرخه به مامان و بابام میگم گوشی رو از دستش بگیرین نمیگرین ...

علم خوبه فحش بلدن اونم نه فحش های زمان ما از چگونگی حامله شدن تا ... بلدن

علم خوبه فحش بلدن اونم نه فحش های زمان ما از چگونگی حامله شدن تا ... بلدن

دقیقا

تمام فحش های ۱۸ رو اینها بلدن

من بخدا در سن ۱۷ سالگی اینهارو فهمیدم که الان ۱۸ سالمه