2777
2789
عنوان

طرفدارای مادرشوهر فکر کردید خودمون احمقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 46 پست
ماهم ۱۵سال پیش خواهرم توخرید لباس محلسی گف بردار،مادرشوهرم گف نه فعلا اساسی ها،بعدا خودشون میخرنبعد ...

شوهر من از مادرش حساب میبرد و وقتی گفتم خودت چرا نخریدی گفت من نمی تونستم به مادرم دهن کجی کنم😐😑

دیگه ما مشکل رو مجبور شدیم از طریق اقوام مادرشوهرم حل کنیم

I will always love you❤️💖💗

معمولا تو خرید مادرشوهرا بعضیاشون نمیدونم چشون میشهچشم دیدن ندارن انگار

چقدر من خر بودم

اینقدر تو خرید عروسی قناعت کردم که خواهر شوهرم وقتی خریدها رو دید گفت اینا کمه. برید چندتا چیز دیگه بگیرید

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من از مادرش حساب میبرد و وقتی گفتم خودت چرا نخریدی گفت من نمی تونستم به مادرم دهن کجی کنم😐😑دی ...

اون لخظه نباید عکس العملی به مادرشم نشون میداد ولی حرفشو نشنید میگرفتودکار خودش رو میکرد

متاسفانه نتونسته خوب مدیریت کنه

زن رو شوهرش ارج میده

ولش کن بهش خرده نگیر گناه داره

همه همکارا دیگه میشناسیمش

همیشه میگیم خدا به داد زنداداش هات برسه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

چقدر من خر بودم اینقدر تو خرید عروسی قناعت کردم که خواهر شوهرم وقتی خریدها رو دید گفت اینا کمه. برید ...

دور از جونت🤣🤣🤣

ولی نباید خیلی خیلی هم قناعت کرد،البته بستگی به شرایط داره دیگه

من همسرم کارتش یکیش رو مادرش دس گرفته بود،یکیشم خودش

هرکدومو مادرشوهره قصد نداش بخره،خودش میرف کارت میکشید🤣🤣

البته شدید ولخرج هس و خیلی جمش کردم🤣🤣🤣

اون لخظه نباید عکس العملی به مادرشم نشون میداد ولی حرفشو نشنید میگرفتودکار خودش رو میکردمتاسفانه نتو ...

شوهرم خیلی از مادرشوهرم حساب میبره، حتی الان هم اوضاع رو با پنهان کاری مدیریت میکنه

مادرشوهرم اخلاق هاش خاصه

مثلا بابای من موهاشو رنگ میکنه، پدرشوهرم به من گفت منم دوست دارم رنگ کنم موهامو، گفتم میخواید براتون بگیرم؟ خیلی خوشحال شد بنده خدا گفت بگیر

شوهرم نذاشت،آخرش از زیر زبونش کشیدم که چون مادرشوهرم ناراحت میشه

خودمم میفهمم، پدرشوهرم خیلی بهم احترام میزاره منم براش جبران میکنم، خودمم میفهمم مادرشوهرم خوشش نمیاد،ولی فکر نمی کردم شوهرم در این حد براش مهم باشه که خواسته ی به این کوچکی باباشو به خاطر ناراحتی اون بزنه زمین

شوهرم خیلی از مادرشوهرم حساب میبره، حتی الان هم اوضاع رو با پنهان کاری مدیریت میکنهمادرشوهرم اخلاق ه ...

پس بدت نیادا،هنوز شوهرت دهنش بوی شیر میده

مرد وابسته خیلی بده

چرا باید بترسه الان وقتی پولش مال خودشه

اون لخظه نباید عکس العملی به مادرشم نشون میداد ولی حرفشو نشنید میگرفتودکار خودش رو میکردمتاسفانه نتو ...

اصلا همین که غیر از حرف اون کاری انجام بده رو دهن کجی به مادرش میدونست مادرم همین عقیده رو داشت البته

توایران وضع همینه خاهر مهم نباشه برات

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

پس بدت نیادا،هنوز شوهرت دهنش بوی شیر میدهمرد وابسته خیلی بدهچرا باید بترسه الان وقتی پولش مال خودشه

میترسه اون ناراحت بشه

مثلا ببین پول خرید خونه رو داشت، ولی به خاطر اخلاق های مادرشوهرم نمی خواست با اونا زندگی کنه، از طرفی میدونست من هم اخلاق های اونو نمی پذیرم مثلا خیلی دخالتگر و متوقعه،توقع داشت همه ی کاراشو من انجام بدم و... (قبل از ازدواج) اصلا بهشون نگفته بود پول خرید خونه داره، و بعد عقد رفت خونه خرید، و یه محلی خرید که زیاد نزدیک اونا نباشه

یا مثلا اگه جایی میریم، چیزی میخریم، یا چیزی میخوریم حتی،حدالامکان سعی میکنه که اون نفهمه

مدیریت هاش این شکلیه کلا