2777
2789

چجوری باید رمز پویا بگیرم؟؟ من همراه بانک ندارم و بلد نیستم پول از توی گوشی کارت ب کارت کنم باید چیکار کنم؟ برم بانک یا عابر بانک؟ برم بانک چی بگم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميري بانك ميكي رمز پوياي كارتت رو فعال كنن. بعدش همراه بانك نصب ميكني. موقع كارت به كارت خودش مياد و ...

چیزی نیاز ببرم یا کاری کنم اونجا؟ یا خودشون انجام میدن؟

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

چیزی نیاز ببرم یا کاری کنم اونجا؟ یا خودشون انجام میدن؟

نه نياز نيست. فوقش يه كارت ملي يا گواهينامه اي باهات باشه مثلا. شايد لازم شه.

البته قبلش تلقن بزن بپرس. بعضي وقتا تلفني هم ميشه كاراي بانكي كرد. من انجام دادم. ديگه نياز نيست بري خيابون و خسته بشي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بعضی از بانکها رو باید بری داخل شعبه و کارت ملی هم داشته باشی ولی بعضی بانکها این جوری نیست و با دست ...

ملی کدومه؟ و نیاز ب پول داره؟ بعدش دیگ موجودی حسابمم میتونم از همراه بانک ببینم؟

برو در باجه بانک ملی

کارتت رو بزن قسمت خدمات نوشته فعالسازی رمز دوم پویا

شمارت رو میزنی و بعد تایید میکنی فعال میشه

برای همراه بانک هم سامانه بام بانک ملی رو از تو بازار نصب کن

اطلاعاتت رو وارد کن

وقتی اطلاعاتت زدی یک ساعت بعد از نصب میتونی از همراه بانک استفاده کنی

نیاز نیست بری بانک ملی از سامانه بام ملی وارد بشو قسمت فعال سازی رمز دوم پویا رو بزن فعال میکشه

واقعا یعنی میتونم تو خونه باید چیکار کنم؟؟ دیگ بعدش موجودی حسابمم میاد؟

ملی کدومه؟ و نیاز ب پول داره؟ بعدش دیگ موجودی حسابمم میتونم از همراه بانک ببینم؟

بانک ملی رو نمیدونم ولی فعال کردن رمز پویا فکر نکنم هزینه داشته باشه ، با همراه بانک خیلی کارها انجام میشه

ميري بانك ميكي رمز پوياي كارتت رو فعال كنن. بعدش همراه بانك نصب ميكني. موقع كارت به كارت خودش مياد و ...

اصلا نیازی نیست بره بانک ، فقط کافیه بره عابربانک اون بانکی که توش حساب داره و رمز دومشو فعال کنه ، و بعدش اپلیکیشن بانکو نصب کنه