2777
2789
آره نیاسیامید هم تازه گرفتم فعلا خیلی استفاده نکردم شما هفته ای چندبار میزنی؟؟واقعا جواب میده؟

یشب در میون میزنم، بببن کمتر از یکماهه استفاده میکنم،بستگی داره واسه چه مشکل پوستی بخوای بزنی، این واسه پوست چرب اوکیه،من واسه لک استفاده میکنم

یشب در میون میزنم، بببن کمتر از یکماهه استفاده میکنم،بستگی داره واسه چه مشکل پوستی بخوای بزنی، این و ...

من واسه جای جوش و لک خریدم پوستم چربه

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍•••

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منافذ میدونی چی خوبه

نیاسینامید رو کلا پیشنهاد میدن برای منافذ، ولی بنظرم نهایتا منافذو تمیز میکنه و باعث میشه در ظاهر کمتر بنظر بیاد، با توجه به کنترل چربی که داره، ولی اینکه منافذو کلا ببنده بنظرم هیچ سرم و ماسک و محصولات دیگه ای نمیتونه اینکارو کنه.محصولاتی که حاوی کلاژن هستن هم موثره توی این موضوع.

برای مافذ میدونی چی خوبه

باید ببینی منافذت از جای جوشه اگر اره که ترمیم کننده بزن

اگر ارثی هست نیاسینامید ایرانی : ویتالایر خوبه

اگر بخاطر خشکی و دهیدارته بودنه آبرسان خوب بزن

اگر برای چربی زیاده هم شوینده مناسب

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️