2777
2789
عنوان

پدرم منو دو ساله هر روز میبره دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 25 پست
بنظر من اصلا کار درستی نیست نگرانی جای خودش داره من اسم این کار نگرانی نمیزارم این همه دانشجو که شهر ...

بیش از حد نگرانه میخوام بهش بگم بعضی روزا خودم با مترو برم موندم چجور بگم لج نکنه

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره

عزیزم محترمانه و بدون بحث بهش بگو و ی جوری بگو ک انگار میخوای ب زحمت نیفته .. بگو بعضی وقتا میخوام خودم برم مترو ام ک واقعا نعمته

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زمان دانشجویی ام بابام همین کارو برام انجام میداداون روزها همین حس تورو داشتمدوست داشتم خودم دنی ...

احسنت

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

منم بابام تا زنده بود خیلی وقت ها منو میبرد و میآورد. هم دبیرستان هم دانشگاه. حتی سر کار

گاهی هم خودم میرفتم و میومدم. اما اکثرا بابام منو می رسوند.

ولی چند سال آخر عمرش من همه جا بردمش. بهم رانندگی آموزش داده بود. دکتر بیمارستان شیمی درمانی همه جا من میبردمش

نگاه کن تروخدا 😂

ما باید التماس بابامونو میکردیم بیاد ما رو تا ی جایی برسونه واقعا صبح ها باید خیلی زودتر بلند میشدم تا بتونم با مترو برو دانشگاه

برای اینکه بیشتر بخوابم مجبور بودم صبح ها التماس بابامو بکنم حاضر بشه بیاد منو برسونه همیشه سعی میکرد منو بپیچونه که خودم برم 🥲

بنظرم قدرشو بدون میرسوننت

نگاه کن تروخدا 😂ما باید التماس بابامونو میکردیم بیاد ما رو تا ی جایی برسونه واقعا صبح ها باید خیلی ...

آره ولی باید بعضی وقتا هم خودم برم واقعیت اینه شاید من چند سال دیگه ازدواج کنم

باورت میشه تا قبل از دیروز فکر میکردم اگر بخوام برم مترو یهو زامبیا بهم حمله میکنن مترو خراب میشه حرکت نمیکنه و کل تونل مترو رو اب پر میکنه😭😂

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره
دقیقا مشکل شده من تنهام دوستی ندارم دست و پایی ندارم

اره اینقد با دوستام بیرون نرفتم کلا کنار گگذاشته شدم

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خیلی زیبا بود

یک نکته ی دیگه رو بهت بگم که کاملا مطمئن بشی رفتار پدرت کاملا طبیعی ومنطقی است و باعث نمیشه که تو بی دست وپابشی یا وابسته

دختری به مستقلی من تاحالا ندیدی!

من به دلیل اینکه ازپدرم قدرت اش رو دریافت میکردم وهمیشه کنارم بود وهمیشه کنارش بودم، مرد تربیت شدم

و این حرف خود پدرم است که فقط مطمئن است من ازپس زندگی برمی یام ودرمورد دیگرخواهرانم چنین نظری ندارد

درضمن من ۱۰ سال مستقل ازخانواده و درشهری دور ازخانواده کارکردم وزندگی کردم

وپدرم فقط به من اجازه استقلال داد چون به گفته ی خودش من را شبیه خودش تربیت کرده....

به این حرفها گوش نده که رفتار پدرت باعث میشه وابسته بمونی و بی دست وپا

ببخشید این خصوصیات ذاتی است دریک فرزند وربطی به نگرانی والدین ندارد