2777
2789
عنوان

همسرفحاش ودست بزن وبداخلاق

59 بازدید | 4 پست

دوشب پیش همسرم نون گرفته بود بعدمنو ودخترم هردومون مریض بودیم اونم حساس که دخترم مریض به چیزی دست نزنه بعدبه من گفت نون تابزن منم گفتم حالم خوش نیست بعد دخترم پنج سالشه نون اورد تابزنه که این مردک اشغال دید شروع کرد به فحش دادن به من ومنو کتک زدن بعد منوبلندکرد پشت گردنم گرفت انداختم توبارون گفت هرقبرستونی میخای برو منم دیگه عصبانی شدم فقط جیغ بنفش میکشیدم دید من دارم جیغ میکشم بدتر منوزدوهولم میداد میگفت گمشوبیرون خلاصه هرطور بود شب موندم صبح اومدم خونه بابام بعد رفتم کلانتری صورت جلسه کردم ببینم چی میشه بعد اون نه به زنگ زده نه کاری کرده دخترمم پیش پدرش موند همراه من نیومد خانوادمم هرچی بهش زنگ میزنن بیا اینجا پیش مامانت میگه مامانمو دوست ندارم میخام کناربابام باشم

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 

همچین دختر بی وفایی خب پیش باباش بمونه بهتره...

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

زمانیم که اومد خواستگاری من ی ادم پاپتی فقیر بدبخت بود بعد من طلاهام که مجردبودم میرفتم سرکار فروختم که ی خونه کوچک خریدیم باز خودش رفت سرکار ی مبلغی اورد که پول وداد به من من پول روانداختم توبورس چندبرابر شد بعد دادیم ماشین الانم هیچیم بنامه من نیست نه خونه نه ماشین فقط پولایی که میریختم حساب خونه وماشین ازحساب من کم میشد ولی سندش بنام این عوضی میخورد

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.