2777
2789

سلام عقدم نامزدم بهم گفت چی دوست داری بگیرم روز زن هرچی فکر کردیم نمیدونستم گفتم هیچی آخرش گفتم عروس هلندی دوست دارم گفت ی وقت وابسته میشیا گقتم دوست دارم گقت باشه رفتیم خریدیم الان ۳ روزه دارمش خیللی ادیت میکنه فکر نمیکردم اینجور باشه چیکارکنم میخوام بفروشم تا وابستگی نیورده اینم بگم خونمون مورچه داره تا دونه چیزی میبینه زودی جمع میشن اونجا دیدم داخل قفس پره مورچه هست تمیزش کردم

توروخدا بگین چی بگم ب همسرم ناراحت نشه بفروشمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفروش درست نگه داری کن باید بزاریش زو صندلی یا چهارپای کوتاه ک از زمین فاصله داشته باشه ک مورچه جمع نشه ی تایمی از روز باید بیاریش بیرون بازی کنه بهش اب و دون بده کاهو هویج تخم مرغ ابپز خصوصا سفیده زرده خیلییی کم جوانه گوجه خیار ماکارانی سویا و...گوگل کن

همینایی رو که به ما گفتی بهش بگو

اونم آدمه چرا ناراحت بشه

خودشم بدون درد سر رد میکنه میره یا پسش میده

از همین حالا یاد بگیر راجع به مشکلت با شوهرت به زبون نرم حرف بزنی.

تازه شاید اولش ناراحت بشه ولی بعدش میفهمه

نفروش درست نگه داری کن باید بزاریش زو صندلی یا چهارپای کوتاه ک از زمین فاصله داشته باشه ک مورچه جمع ...

همینکارو کردم عزیزم زرده تخم مرغ گذاشتم داخل قفس دیدم کلیدی مورچه جمع شده ای خدا بدنم مور مور شد

سیندرلا فقط دنبال اینی شوهرت ناراحت نشه 😁😁 اون از تایپیک دیشب اینم الان آفرین بهت 👏👏👏👏

قریونت اره بنده خدا دوست داشت خوشحالن کنه منم موقع خرید کلی خوشحالی کردم الان میخوام بفروشم شاید ناراحت بشه

الان نفروشش حداقل یه ماه نگهش دار بعد بفروشش

اون پرنده وابسته میشه . اسباب بازی که نیستن . من خودم پرنده دارم وقتی میاری خونه ات میشه خونه شون . اگر نمیخواد باید خیلی خیلی زود واگذار کنه