2777
2789
عنوان

چه روزای دلگیریه 🫠⛈️

386 بازدید | 77 پست

تاحالاشده حس کنید دارین حیف میشین؟

احساساتتون ؟ روحیه تون؟ خودتون جوونیتون

دارم کم میارم نه شغلی نه پشتوانه مالی نه هیچی

هیچی ندارممم

نه انگیزه شروع نه دلخوشی برای ادامه دادن

شوهرم کارمیکنه پس اندازمیکنه میگه واسه منوتوعه واسه دوتامونه امافکرکه میکنم زحمت هرچیومیکشه آخرش مالکش خودشه :)

دلم میخواست کنار آدمی بودم که ذوق چیزای کوچیکوداشت

بهش حق میدم بافشاراقتصادی وفشارکاری خسته بشه ولی آدمی نیست که خیلی پرشور وذوق باشه

اگه پول داشتم واقعاآدم شادتری بودم😂

حداقل دلخوشی وتفریح هاموتنهایی انجام میدادم

نه اینکه گوشه خونه تنهابشینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقيقا كلا امسال سال دلگيري بود

مخصوصا اين هفته ها اصلا يه ذره حس خوب برام نمونده ديگه واقعا نميدونم چطوري زنده موندم حالم خيلي خرابه از لحاظ هم روحي هم جسمي... خيلي دلگيرن اين روزا واقعا انگار زندگيم يه مرداب

بازحداقل بهت میگه مال جفتمونه به مااینم نمیگن سخت نگیر😂

چه فایده که فقط حرفه ؟

تصمیم گیری هاش مشورتاش خریدش همه چیوتنهایی انجام میده بعدمیگه مال مادوتاس

چیش دقیقامال منه ؟ماشینی که خودش سوارمیشه؟

پولی که توکارت خودشه؟خونه ای که به نام خودشه ؟چی مال منه

مال منم🫠حداقل باخرید خودموسرگرم میکردم من یاد دارم باچیزای کوچیک خوشحال باشم اما اون نه

شوهر من نمیزاره پامو از در خونه بزارم بیرون نمیدونم چیکار کنم ای کاش راه برگشتی بود

مال جفتمونه که حرف همه ی مرداس ولی واقعیت اینکه که مال مرده تا وقتی زنی خوبی هستیم و به دلشون راه میایم مال جفتمونه امان از وقتی که بخوایم به میل خودمون زندگی کنیم تنهایی هم هممون همینیم ازدواج میکنیم از تنهایی دربیایم صبح تا شب منتظر آقا که بیاد آیا یه لقمه شام باهاشون بخوره بعدم بخوابه آیا حال همونم نداشته باشه متاهلی خیلی سخته واقعا

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
عزیزم خیلیامون همین حس و داریم .. اگه شرایطشو داری ی حرفه ای یاد بگیر برو سرکار ی مقدار مستقل شی

شوهرم باکارکردنم مخالفه دارم دوره خیاطی میبینم امابه دلایلی مرتب نمیتونم کلاساموشرکت کنم

تصمیم گرفتم مرتب ادامه بدم و زودتر شاغل شم

هرچند تاچندسال خبری نیست

منم .. شوهرم حساس و شکاکه جوری ک هیچ جا نمیرم و هیچ برنامه ای تو گوشیم ندارم

دقیقا منم این وب سایت و از دزدکی میام بخدا خستم همش تو خونم خودشم منم بیرون نمیره بدبختی تو یه ساختمون با مادرشوهر اینامم آنقدری که مادرشو دوست داره منو نداره

شوهرم باکارکردنم مخالفه دارم دوره خیاطی میبینم امابه دلایلی مرتب نمیتونم کلاساموشرکت کنمتصمیم گرفتم ...

همینم خیلی خوبه ادامه بده لطفا

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

چه فایده که فقط حرفه ؟تصمیم گیری هاش مشورتاش خریدش همه چیوتنهایی انجام میده بعدمیگه مال مادوتاسچیش د ...

برای خودت کار پیدا کن اصلا به بیست سال بعد فکر کردی که روزی نتونی کار کنی و هیچ چیز به نام خودت نداشته باشی اون موقع عشق و علاقه مثل الان نیست چون همیشه جوون نیستیم حتما پشتوانه مالی داشته باش

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪