2777
2789
عنوان

چه روزای دلگیریه 🫠⛈️

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 77 پست
دقيقا كلا امسال سال دلگيري بود مخصوصا اين هفته ها اصلا يه ذره حس خوب برام نمونده ديگه واقعا نميدونم ...

آره واقعا

هرسال نسبت به قبل داره سخت ترمیشه

خیلی تنهام متاهلم ولی کسیوندارم باهاش دردودل کنم

یه نفر که بگه بابامن میفهممت من هستم تونگران چیزی نباش

حتی حرفش حرفشم خیلی بم دلگرمی میده

دقیقا منم این وب سایت و از دزدکی میام بخدا خستم همش تو خونم خودشم منم بیرون نمیره بدبختی تو یه ساختم ...

منم دزدکی میام

توام واتساپ و روبیکا نداری؟ من خجالت میکشم همه دارن ولی من ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من نمیزاره پامو از در خونه بزارم بیرون نمیدونم چیکار کنم ای کاش راه برگشتی بود

من حاضربودم توخونه باشم ولی حالم تومحیط خونه خوب باشه

نه اینکه خونه برام مثل قفس باشه

چه فایده که فقط حرفه ؟تصمیم گیری هاش مشورتاش خریدش همه چیوتنهایی انجام میده بعدمیگه مال مادوتاسچیش د ...

بروکارایی که دوس داری رویادبگیرمنم چیزی بنامم نیست حتی سیمکارتم سخت نگیر

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

مال جفتمونه که حرف همه ی مرداس ولی واقعیت اینکه که مال مرده تا وقتی زنی خوبی هستیم و به دلشون راه می ...

خیلی سخته خیلی خیلی خیلی

تنهایی متاهلی خیلیییی سخت تر از تنهایی مجردیه

آره واقعاهرسال نسبت به قبل داره سخت ترمیشهخیلی تنهام متاهلم ولی کسیوندارم باهاش دردودل کنمیه نفر که ...

عزيزمم انشالله حالت بهتر ميشه همش درست ميشه

منم بخدا دلم خيلي گرفته نميدونم چكوري به اين حال رسيدم. خيلي عجيبه تاخالا انقدر غمگين نبودم... يه نوع گنگ و دردناكي هست.. همش چشمام اشكي .. خيلي بده واقعا

كاش معجزه ميشد كاش خدا يكم بهمون كمك ميكرد كاش يه تحول مثبتي پيش ميومد

آره واقعاهرسال نسبت به قبل داره سخت ترمیشهخیلی تنهام متاهلم ولی کسیوندارم باهاش دردودل کنمیه نفر که ...

منم مثل تو ولی بیکار ننشستم دارم برای آزمون میخونم باشگاه میرم به خودم میرسم سالها از خود گذشتگی کردم ولی یهو به خودم اومدم دیدم جز یه آدم افسرده چیزی ازم نمونده منم کسی رو ندارم بجز چند تا رفیق که خیلی هم صمیمی نیستیم

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
منم دزدکی میام توام واتساپ و روبیکا نداری؟ من خجالت میکشم همه دارن ولی من ندارم

نه منم هیچی ندارم..آخه چرا باید اینطوری بشه زندگیمون ... من نمیزاره تا در حیاط برم خیلی خستم از بس شکاکه

خیلی سخته خیلی خیلی خیلیتنهایی متاهلی خیلیییی سخت تر از تنهایی مجردیه

آره ولی چاره چیه زندگی مجردی هم تو این کشور کلی چالش داره با این وضع اقتصاد و درآمد و اجاره خونه اگه خانواده پشت آدم نباشه نشدنیه ولی خودتو فراموش نکن

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
منم مثل تو ولی بیکار ننشستم دارم برای آزمون میخونم باشگاه میرم به خودم میرسم سالها از خود گذشتگی کرد ...

چیکارکنم

یه کلاس خیاطی میرم که مسیرم مشکله دوره مرتب نمیتونم برم

باشگاه میخوام برم شوهرم میگه فعلانمیخوادبری

میخوام برم گواهینامه بگیرم میگه فعلا پولشونداریم

میخوام یه رسیدگی کوچیک بکنم براخودم میگه جای اینکه الان بفکرپس انداز باشی اول زندگیمونه ولخرجی میکنی

مناسبتارومختصرومفید از سرش میگذرونه

روز زن بزور و بلا یه تبریک خشک وخالی گفت :)

انگاری موندن کنار این آدمای بی انگیزه و بی ذوق

ذوق زندگیوازم گرفته

من حاضربودم توخونه باشم ولی حالم تومحیط خونه خوب باشهنه اینکه خونه برام مثل قفس باشه

خب دیگه من نه میتونه اخلاقش و خوب کنه نه میزاری با کسی حرف بزنم.. از مرد بودن و مردانگی فقط نر بودنش به ما رسیده واقعا حالم ازش بهم میخوره راه برگشت داشتم به لحظه هم نمیتونستم تحمل کنم

منم .. شوهرم حساس و شکاکه جوری ک هیچ جا نمیرم و هیچ برنامه ای تو گوشیم ندارم

آره اونروزبهم میگه هربرنامه ای داری پاک کن

میگم من نهایتا یه پیام بدم و و چارتاچیز سرگرم کننده توگوشیم ببینم

همینطوریش زندگیم کسل کننده س سوشال مدیارم ازم بگیری دیگه میپوکم