2777
2789

تازه این مشاور رو گرفتم حس میکنم برنامش زیاد جالب نیست الان عکس برنامه رو میزارم شما هم نظرتون رو بگید و اینکه گفته این هفته ۴ساعت و نیمی هست برنامه هفته بعد هشت ساعتی

الان من برنامه رو میزارم شما بگید کنسل کنم یا نه

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کنکور دارید هنوز نمیدونید میذارم همون میگذارم هست؟

حالا اونو بیخیال

برنامه رو نگاه کنید نظرتون رو بگید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
واسه کنکوره یا سالیانه برداشتی؟

واسه کنکوره

این برنامه این هفته هست که بهم داده

یه جاییش گفته تو یک ساعت و نیم از نصف فصل ۴ زیست رو بخون و ۲۵ تا تست تو همین یک ساعت و نیم به نظرت شدنیه واقعا؟؟؟

برا فیزیک هم یه روزش همین جوری گذاشته

چنذمی؟چطوری هفته اول 4.5 ساعتهبعد هفته دوم میکشی یهو بشه 8ساعت؟

منم میگم نمیشه مشاوره میگه اینجوری

چنذمی؟چطوری هفته اول 4.5 ساعتهبعد هفته دوم میکشی یهو بشه 8ساعت؟

عکس برنامشو گذاشتم میشه اونم نگاه کنی کلا روندش رو بگی خوبه به نظرت یا نه؟؟؟

به نظر خودم نه زیاد