2777
2789
عنوان

برنامه ای که مشاورم بهم داده خوبه آیا عکسشو میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 35 پست

دوستان لطفاً بیاید نظرتون رو بگید

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس برنامشو گذاشتم میشه اونم نگاه کنی کلا روندش رو بگی خوبه به نظرت یا نه؟؟؟به نظر خودم نه زیاد

اصولی نیست و فکر نکنم برحسب توانایی هاتون باشه
باهاتون صحبت کرد که چقد میخونین و تو یه ساعت چندتا تست میزنین؟
والا من خودم دوستم مشاور کنکوره. میبینم بر حسب توانایی بچه میذاره برنامه رو
مثلا خوندن یه فصل زیست رو میذاره 3ساعت
تست زیست هم هر 1.5 ساعت 25تا شاگرد درسخونش فوقش بشه 30تا چون زیست مهمه بررسی تستش

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

اره اصلا اصولی نیستنگفتی چندمی؟

کنکوریم

بهش گفتم تایمو برا اولش بیشتر کن گفت از کم شروع کن

بعد میگه هفته اول ۴ ساعت و نیم بعدش ۸ ساعت هفته بعد ترش هم میریم بالای ۱۰ ساعت در روز

بعد تو برنامه گفته تو یک ساعت و نیم هم نصف فصل رو بخون هم ۲۵ تا ازش تست بزن و تحلیل کن به نظرم اصلا شدنی نیست

میخوام کنسل کنم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اصولی نیست و فکر نکنم برحسب توانایی هاتون باشهباهاتون صحبت کرد که چقد میخونین و تو یه ساعت چندتا تست ...

نپرسید ازم 😐😐😂

کنکوریمبهش گفتم تایمو برا اولش بیشتر کن گفت از کم شروع کن بعد میگه هفته اول ۴ ساعت و نیم بعدش ۸ ساع ...

والا من خودم کنکوری بودم یه زمانی... این برنامه برام شدنی نبود
اصلا اصولی نیست یهو 3ساعتو نیم اضافه کنه نمیکشه ادم

اصولی نیست و فکر نکنم برحسب توانایی هاتون باشهباهاتون صحبت کرد که چقد میخونین و تو یه ساعت چندتا تست ...

مشاور خوب نمیشناسی؟

نمی دونم با کی یا کدوم موسسه بردارم که خوب باشه و هزینه هم مناسب باشه

میخوام اینو کنسل کنم از گاماس ۲۰ مشاور بگیرم ولی نمی دونم اون چطوره

مشاور خوب نمیشناسی؟نمی دونم با کی یا کدوم موسسه بردارم که خوب باشه و هزینه هم مناسب باشهمیخوام اینو ...

بهش چقد پول مشاوره میدادی؟

مشاور میشناسم دوتا. یکیش مشاور سابق خودمه و ازش راضی بودم اما اون دانش اموز نمیگیره الان .
یکی هم هست دوست خودمه دانشجوی پزشکیه و پیش مشاور خودش آموزش دیده اصول مشاوره شدن رو. کلا دختر جدی و مسئولیت پذیریه و هرهفته دوتا برنامه مخصوص میده یکی مخصوص نهایی یکی هم کنکور

مشاور خوب نمیشناسی؟نمی دونم با کی یا کدوم موسسه بردارم که خوب باشه و هزینه هم مناسب باشهمیخوام اینو ...

گاماس رو من یازدهم باهاشون گرفتم راضی نبودم اصلا. پول مشاورمو عودت ندادن خودم بهم زدم

بنظرم پیش کسی برو که جوونه..اونا درک بیشتری ازت دارن. خودم دهم مشاور سن بالا داشتم بداخلاق بود و درکی ازم نداشت

عالیه:)))الکی یه چیز نوشته پس...طبق کارایی که دوستم انجام میده عرف اینه که یسری سوالا رو از دانش امو ...

فقط پرسید پایت قوی هست یا نه و تا الان خوب پیشروی کردی و تست کار کردی گفتم

ن خوب تست نزدم و خیلی کم بود تعداد تست هام

بعد دیگه این برنامه رو فرستاد حتی نگفت به نظرت روزی چند ساعت برات برنامه بنویسم یا چقدر توانایی داری اصلا چقدر میتونی تست بزنی

فقط با اون یه جمله بالا خودش نتیجه گیری کرد ابن برنامه رو بده بهم😐😐😐

انگار از رو آزمون قلم چی صفحه هاشو کپی کرده حتی اسم فصل هم ننوشته

بهش چقد پول مشاوره میدادی؟مشاور میشناسم دوتا. یکیش مشاور سابق خودمه و ازش راضی بودم اما اون دانش امو ...

دوستت چقدر میگیره؟؟

من این مشاور چون ارزون تر میگرفت رفتم پیشش بعد واقعا خیلی بد بود

فقط پرسید پایت قوی هست یا نه و تا الان خوب پیشروی کردی و تست کار کردی گفتم ن خوب تست نزدم و خیلی کم ...

بهت سوال و ازمون و ... هم میده؟گزارشکار میگیره؟
واییی
بنظرم وقتتو تلف نکن