2777
2789
عنوان

فقط منم از تاپیکهای شب یلدا خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 125 پست
آره خوبه ولی دید و بازدید عید خیلی مسخره است

ما دید و بازدید نداریم از فامیل دوریم 🦾 😬

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

منم خوشم میاد وقتی تکاپوی مردم برای شادی رو میبینم حتی اگه خودم تو موقعیتش نباشم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خوبه ولی دید و بازدید عید خیلی مسخره است

همه خوبی عید به دید و بازدیده وگرنه اگه نباشه ک مثه روزای دیگست

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بعضیا یلدا رو با تجملات زیاد و بریز و بپاش نمیدونم خرید لباس نو و کادو خریدن اشتباه گرفتن بعد میان به این رسم باستانی توهین میکنن آدم میتونه با خانوادش بشینه پای فیلم و انار و تخمه بخوره

کیه که دلش نخواد سفره پر و پیمون بچینه با مهمونا خوش بگذرونه ولی متاسفانه یجوری ریدن تو دلخوشی مردم که از این شب زده شدن

ولی من از یلدا که از اصالت کشورمونه خوشم میاد واس همین با خانواده خودم یه سفره ساده میچینیم:)

بعضیا یلدا رو با تجملات زیاد و بریز و بپاش نمیدونم خرید لباس نو و کادو خریدن اشتباه گرفتن بعد میان ب ...

آره من یادمه مامانم انار و تخمه برگ زردآلو میوه لبو میذاشت چقدر هم خوش خرم دور هم بودیم