با اینکه برنامه خاصی ندارم خونه خودمونیم ولی جالبه برام یکی دعوته یکی میزبان یکی دغدغه لباس داره یکی دغدغه خوراکی خاطراتی کاری حرفی چیزی دارین از یلدا بگین چیا درست میکنین چی کارها میکنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از چی شب یلدا خوشت نمیاد از اینکه دور هم جمع میشن؟
کلاً از معنی شب یلدا خوشم نمیاد.نمیدونم چجوری منظورمو برسونم.خب اینم یه شب مثل شبهای دیگه هست چه معنی میده کلی خرج کنیم جشن بگیریم فایدش چیه سال جدید که شروع نمیشه اتفاق خاصی که نمیفته.منظور من اینه که جشن گرفتن باید یه دلیل داشته باشه نه همینجور الکی
آره حرفتون کاملا قبول دارم جدا از جنبه اقتصادیش خودمونم خیلی به خودمون عذاب میدیم
من شب یلدا هرساله همه خانواده رو دعوت میکنم ،چند مدل غذا خوردنی ،و.... اما هیچ وقت نمیگم چرا اونا منو دعوت نمیکنن چرا با خودشون هدیه نمیارن،چرا شوهرم کادو نداد،و.... خودمون زندگیو برای خودمون سخت کردیم وگرنه اینجوریام نیست یلدام یه شبه مثل همه شبا اگه راحت بگیریم دعوا درست نکنیم هر سال دور همیم