2777
2789
عنوان

فقط منم از تاپیکهای شب یلدا خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 125 پست
نه گلمحس و حال قشنگش و رویایی بودنش رو دوست دارمبهم انرژی میدهدرخت و بابانوئل و کادو های خوشگلشهمچیش ...

انرژی مثبتتو دوست داشتم عزیزم

ولی خب ادم نسبت به وطن و جشن های کشورش عرق بیشتری داشته باشه قشنگ تره

ولی همه جشن ها برای شاد بودن حس خوب به بقیه دادن خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق یلدام بنظرم اون دورهمی خیلی میچسبه خنده های ازته دل بازی خانوادگی

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

نه امکان نداره مگه میشه تا سی و سه سالگی آدم خوب ندیده باشم لابد نیست همش تظاهره

چیکار کردند با دلت😔😔😔

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

انرژی مثبتتو دوست داشتم عزیزمولی خب ادم نسبت به وطن و جشن های کشورش عرق بیشتری داشته باشه قشنگ ترهول ...

ممنونم گلم

همه جشن ها زیبان😍

فرقی نداره برای کجا باشن اگر بتونی ازشون لذت ببری و برای خودت و خانوادت یک شب خوب رو رقم بزنی یعنی داری درست زندگی میکنی

حس و حال هر جشنی قشنگه

فقط باید بخوایم که درست زندگی کنیم و از کوچیک ترین چیزا لذت ببریم♥️

عزیزم امسال که واقعا فاجعه است ، پارسال دو روز مونده بود به شب یلدا من و همسرم رفتیم فروشگاه وای قفس ...

بازم ۱۰۰ رحمت به پازسال

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
از چی شب یلدا خوشت نمیاد از اینکه دور هم جمع میشن؟

کلاً از معنی شب یلدا خوشم نمیاد.نمیدونم چجوری منظورمو برسونم.خب اینم یه شب مثل شبهای دیگه هست چه معنی میده کلی خرج کنیم جشن بگیریم فایدش چیه سال جدید که شروع نمیشه اتفاق خاصی که نمیفته.منظور من اینه که جشن گرفتن باید یه دلیل داشته باشه نه همینجور الکی

آره حرفتون کاملا قبول دارم جدا از جنبه اقتصادیش خودمونم خیلی به خودمون عذاب میدیم

من شب یلدا هرساله همه خانواده رو دعوت میکنم ،چند مدل غذا خوردنی ،و.... اما هیچ وقت نمیگم چرا اونا منو دعوت نمیکنن چرا با خودشون هدیه نمیارن،چرا شوهرم کادو نداد،و.... خودمون زندگیو برای خودمون سخت کردیم وگرنه اینجوریام نیست یلدام یه شبه مثل همه شبا اگه راحت بگیریم دعوا درست نکنیم هر سال دور همیم

غیر مستقیم تاثیرات منفی رفتار اطرافیان وارد زندگی میشه هر چقدرم که اهمیت ندی چون جو جامعه دیگه قشنگ ...

آره قبول دارم ولی یه چیزی از من دوست مجازی داشته باش حرف دیگران هیچ اهمیتی برات نداشته باشه هر کاری که دوست داری و حال دلت و خوب میکنه رو انجام بده