2777
2789
عنوان

اومدم بیمارستان برگام ریخته 🤣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 98 پست
حتما بار سوم یا چهارم زایمانش بوده میگن هر چی تعداد زایمان بیشتر میشه طرف هیچی حس نمیکنه فقط اولی د ...

من اولی و هیچی نفهمیدم دومی رو یک روز کامل درد کشیدم و اه و ناله😅😂

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا همش الکیه چرا امیدوارش میکنی؟؟

عزیزم من دوتا زایمان اینجوری داشتم منی ک تو عمرم ی پینی سیلین نمیزنم از ترس اخرین بار اصلا یادم نمیاد بمیرم دکتر نمیرم ولی بدون درد یک تایمی ک درد کشیدم امپولش رو زدن خوابیدم و تو خواب نمیدوووووونم چی جوری اینو نپرس چون خواب بودم نمیدونم چجوری زور زدم چ اتفاق های اینا افتاد خلاصه بیدار شدم ی بخش دیگ بودم و بچه هم زایمان و همه چی تموم پرستار بغل کردم گفتم خدایا شکرت من کی زایمان کردم و مامانم بچمو بغل کرده بود وفتی رفتم پیشش باورش نمیشد من چیزی ندیدم و یادم نیس و بچه رو هم ندیدم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

فدات شم انشالله عزیزم

نور دیده ام ۲۰ ماهشه و دقیقا این روزها رو دارم میگذرونم اوایل از خستگی مس سگ بودم ولی الان فقط دارم به خودم فحش و لعنت میدم که چرا صبور نبودم بهترین روزهای دخترمو زهر مار کردم به خودم از شدت افسردگی

عزیزم من دوتا زایمان اینجوری داشتم منی ک تو عمرم ی پینی سیلین نمیزنم از ترس اخرین بار اصلا یادم نمیا ...

طبیعی؟؟؟باورم نمیشه خداروشکر ک راضی بودی گلم من شکستن استخونامو ب چشم میدیدم😂😂

طبیعی؟؟؟باورم نمیشه خداروشکر ک راضی بودی گلم من شکستن استخونامو ب چشم میدیدم😂😂

من ک فقط التماس میکردم و میگفتم زیرمیزی پول چیزی سزارین بشم ب همه خانواده میگفتم دعا کنید سز بشم

بعلع طبیعی....دیگ برای بچه دوم نترسیدم و همینجوری خوابیدم پاشدم زایده بودم...اگ بیمارستانی بپرس

زایمان ب روش بی دردی وریدی هستش ک دولتی ها ندارن

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

من ک فقط التماس میکردم و میگفتم زیرمیزی پول چیزی سزارین بشم ب همه خانواده میگفتم دعا کنید سز بشم بعل ...

اره من بیمارستان دولتی رفتم همسرم گفت بگو هرچقدر بخوان هزینه میکنم فقط درد نکشی وختی گفتم همشون زدن زیر خنده گفتن میخوای ما بجات زایمان کنیم بچه اولم رو نمیدونستم چطوریه یه امپول زدن گفتم خب پس خداروشکر الان بیهوش میشم🤣🤣ولی خبری نبود از اول تااخر خودم بالاسر خودم بودم 😂😂

من ک فقط التماس میکردم و میگفتم زیرمیزی پول چیزی سزارین بشم ب همه خانواده میگفتم دعا کنید سز بشم بعل ...

من فقط تنها اپشنی دارم اینه ک بخیه لازم ندارم

اره من بیمارستان دولتی رفتم همسرم گفت بگو هرچقدر بخوان هزینه میکنم فقط درد نکشی وختی گفتم همشون زدن ...

عزیزمی اگ الان حامله ای این یکیو برو بیمارستان خصوصی و بگو برات زایمان بدون درد انجام بدن

من فقط تنها اپشنی دارم اینه ک بخیه لازم ندارم

چطور بخیه لازم نداری ؟؟

خلاصه از من ب تو نصیحت عزیزم برو خصوصی ارزش داره بعد بیا برام تعریف کن