2777
2789

سه سال دوست بودیم تو دوستی کلی بهم خیانت کرد ولی من بازم زنش شدم دوستش داشتم تو عقد بازم خیانت کرد بخشیدمش الان سه ساله ازدواج کردیم ماهی یکبار یه چیز جدید میبینم

یه بار خواب بودم بلند شدم دیدم شوهرم نیست رفتم تو اتاق دیدم داره خود .... میکنه دورصورتی که قبل این مه بخوابیم رابطه داشتیم

یساعت پیش رفتم حموم سریع اومدم بیرون دیدم داره دستاشو میشوره و گوشیشم بغلشه لباسشم کثیف بود و هرچی گفتم گوشیتو باز کن نکرد

واقعا دیگه نمیکشم

با یه خانواده ای جدید اشنا شدیم که با زن طرف درارتباطه تماساشو دیدم بعد که رفتم از روش عکس بگیرم پامش کرده بود زیر بار نمیره پیرینت بگیره

این داستان مال سه ماه پیشه

وقتی فهمید

فهمیدم رفت بابا مامانشم اورد کلی معذرت خواهی کردن گفتن به عهده ما اکه دیگه از این کارا کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط در حد ارتباط پیام دادن و اینا تو ازدواج فهمیدم در حد رابطه بوده

با همونا که فکر میکردی فقط پیامه؟

یه مورد بود تو دوستی مرده با بقیه هم در ارتباط بوده ولی الان حتی حلقه شم از دستش درنمیاره

اخلاقای بد زیاد داره

مثلا روز زن که درست حسابی بهک تبریک نگفت کادو هم برام نخرید

امروزم دعوامون شد

هی گفت اماده شو سر چهار بریم خرید

من پنج دقیقه به چهار سر ظرفشویی بودم و میخواستم برم اماده شم اومد بغلم هی محکم زد تو بازومو تو صورتم مه چرا نمیری اماده شی منم یهو عصبی شدم با پشت دست کوبوندم تو سینه اش

بعدم دیگه درگیر شدیم هی بد و بیراه گفت منم جوابشو دادم نفهمیدم چیشد که تو چشمم

پشت پلکم کلی ورم کرده