2777
2789
عنوان

داییم میگه میخاد بیاد مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 127 پست
من میگم با پدرت در میون بذار براش شکایت کن .کل پبام هایی که داده رو پرینت بگیر برو کلانتری .بخدا ابن ...

کاش دهنم باز شه...

نه بابام شکایت نمیکنه که،به خاطر مامانجونم اینا

آره خودمم همین حسو دارم میدونم یه مرگیشه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای کاش این قفل رو زبونم باز شهنمیدونم چرا لال شدم انگار

سعی کن با مادرت صحبت کنی .

شما الان تو سن حساسی هستی.معمولا دخترا تو این سن دوست پسر دارند و متاسفانه اطرافیان تون هم فکر میکنن شما ممکنه دوست پسر داشته باشی و این باعث میشه نتونی با کسی حرف بزنی. بشین با مادرت صحبت کن مثلا اوایل بگو از دخترایی که پوست پسر دارند بدت میاد و یعنی چی با پسرا حرف میزنن...تا بتونی اعتمادش را بدست بیاری بعد که بهت اعتماد کرد خیلی بی طرفانه و بی منظور بگو مثلا امروز شماره مادر بزرگ افتاد برداشتم دایی بود این حرف را زد منم بهش گفتم اگر حرفی داری بیا جلو مادرم بگو .....

باور نمیکنن حرفمو کهههمن خودمم بکشم اینا باور نمیکنن

امروزه این چیزا با شماره ملی به سادگی پیگیری می شه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

تا پیگیری شه دهن من سرویس میشه

🚍

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.