2777
2789
عنوان

مامانم خیلی سیاست داره اذیتم میکنه

205 بازدید | 13 پست

منو شوهرم نامزدیمون ۶ماه عقد کردیم هنوز ماشین نخریدیم باباش ماشین داره گهگاهی با اون میریم بیرون وقتیم ماشین اون نباشه با ماشین ما میریم بابای من یه پژو داره که تو حیاط ک سورن هم ک باهاش کارهای روزمره انجام میده امروز خاستم برای دماغم میخام چسبشو بردارم برم یه شهر دیگه حدود ۴۰ دقیقه راهه مامانم باهام کلی بحث راه انداخته لازم نکرده بری عادت میکنه مگه تو زنش نیستی پرو میشه و فلان خیلی ناراحت شدم آخرشم ب زور رفتم ولی خب گناه دارن جوون های این دوره میخان کلی بدوان تا ماشین بخرن شوهر منم داره تلاششو میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ یاد خودم افتادم

شوهر منم عقد کردیم ماشینمون و فروخت که صفر ثبت نام که قرار بود ۳ماهه بده ۹ماهه دادن

عیدش من تازه عروس بودم خیر سرم خانواده شوهرم خدایی همشون یا زنگ زدن که با ما بیاید یا اینکه ماشین دوممون و بدیم ما قبول نکردیم پدر من دوتا ماشین داره با یکیش رفتن مسافرت فقط گفت ماشین چیز شخصیه یعتی برندار

اگه بگم حق با مادرته چی ؟🚶🏼♀️

قضیه این اموجیه چیه ک اکثرا میزارن

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

هیچی دستاورد جدید نی نی سایته هر چی اموجی میزاریم اینم خود به خود کنارش میاد 😵

جدی؟😂😂😂😆

اومد برا من?

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!