2777
2789
عنوان

شوهرم سرم کلاه گذاشت

272 بازدید | 15 پست

من یکساله قهرم کلی پرونده تو دادگاه دارم حکم جلب مهریه داشتم شوهرم اومد گفت رضایت بده خونه رو به نام بچم میکنه منم قبول کردم رفتم خونه رو از توقیف دراوردم الان نیومد به نام کنه هرروز امروز فردا میکنه میترسم به نام کسی بزنه چیکار کنم به نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر شما کسی که هیچی ب سمش نداشته باشه بازم میتونه مهریه بده شوهرم هیچ نداره همه امولش ب اسم پدرش ...

درهرصورت مهریه دین شرعی هست و باید بده تهش با ندارم و... دل قاضی نرم شه اقساط مهریه ارو طولانی کنن ی سکه پیش قسط بنویسن مابقی رو سالی دو سالی ی سکه

البته با این قانون جدید انگاری فقط 14 سکه مجازات داره بقیه مونده به انصافش داد داد ندادم دستت جایی بند نمیشه

از نظر شما کسی که هیچی ب سمش نداشته باشه بازم میتونه مهریه بده شوهرم هیچ نداره همه امولش ب اسم پدرش ...

برا من شوهرم داره ولی به اسم خودش نیست

شد دوتا سکه پیش ده ماهم یکی

البته باز تجدید نظر داده ببینم همون میمونه یا کمتر میشه

برا من شوهرم داره ولی به اسم خودش نیست شد دوتا سکه پیش ده ماهم یکی البته باز تجدید نظر داده ببینم ه ...

وکیل گرفتی؟؟

تونستی تابت کنی داره ولی اموالش به اسم پدرشه؟

منم شوهرم خونه داره ولی ازهمون اول ب اسم پدرش بود ماشینم با وام ازدواج من خرید زدش ب نام برادرش

یعنی یه سکه رو اول میده مابقی سالی یکی الان هزینه هر سکه چقده

اره ی پیش قسط باید بدن که یعنی هیچیم نداشته باشه ی دونه باید برای شروع بده

مابقی رو به نظر قاضی قسط بندی میکنن حالا من مثال زدم مونده به نظر اونا