2777
2789
حالاایندفعه بگوقول میدم بچه خوبی باشم🤒

چوووووون قول دادی میگممممم

گفتم. ((((( امدم ببینم چی داری )))

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اوووایول دمت گرم کدبانو😁کیک بدون مناسبت ؟

نه قرار گروهیمون هست

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوبی ببین من خوب متوجه شدماول شکر رو ذوب میکنیم بعد کنجد رو اضافه میکنیمبعد کف سینی روچرب میکنیمو مو ...

اره سری اول سختته قالب بزنی دفعه اول ساده درست کن دستت نسوزه🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

نه قرار گروهیمون هست

به به صفاباشه🥰

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

اول شکرمیزاری بازکه شدسریع کنجدمیریزی چون شکرمیسوزه تندتندهم بایدبزنی کنجدکه زدی یکم هم بزن چون زودی ...

اها بازم ممنون فدات شم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

اره سری اول سختته قالب بزنی دفعه اول ساده درست کن دستت نسوزه🤒

قربونت مهربون❤

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چوووووون قول دادی میگمممممگفتم. ((((( امدم ببینم چی داری )))

اهابه چه زبونی ؟

به به صفاباشه🥰

نه دور همی دختر یه قرار گروهی شیرینی و کیک هست من اینجا غریبم دورهنی خبری نیست😕😕😕

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

قربونت مهربون❤

توطعمش تاثیری نداره خوشمزه اس کلاباچای عالی باقالب مجلسی تره

نه دور همی دختر یه قرار گروهی شیرینی و کیک هست من اینجا غریبم دورهنی خبری نیست😕😕😕

اها بازم خوبه کاچی به ازهیچی😁

لکی

ای جان لک زبانی🥰

اها بازم ممنون فدات شم

🌹🌹🥰