2777
2789
عزیزم دستورشو گفتی منم لایک کن بیام یاد بگیرم

گذاشتم بالاتردستورخاصی نداره

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

ای جانم مهمون داری ازصبح سرپایی😁

نه بابا نهار پختم شام پختم برای نهار فرداهم خورشت بار کردم برا بجه ها هم کیک پختم 🥴🥴🥴🥴

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اسی بعدش خیلی سفت میشه نه؟

بایدیکم نازکتربریزی براباراول بایدمراقب باشیددستتون نسوزه من دست هاسوزوندم سراین بزرگوار😆🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

نه بابا نهار پختم شام پختم برای نهار فرداهم خورشت بار کردم برا بجه ها هم کیک پختم 🥴🥴🥴🥴

اوووایول دمت گرم کدبانو😁کیک بدون مناسبت ؟

آره اینجا نی نی یار شبه😅😅😅

🤭🤭میبینم شباانلاین بگوپس یه پارتی هم داریم👩❤️💋👨

مرسی عزیزم

قربونت هرجامتوجه نشدی بگودوباره بگم🌹

😆😆😆معنیش نبودتوگوگل🤒

اره دیگه عززززززززیزم ۰😌

حالا اگه دختر خوبی بودی بهت میگم چی گفتم😊

تا حالا که خوب نبودی😠😡

من ااااااالان چای و سوهان کنجدی میخواااااااااام کی جوابگوووووو

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اره دیگه عززززززززیزم ۰😌حالا اگه دختر خوبی بودی بهت میگم چی گفتم😊تا حالا که خوب نبودی😠😡من اااااا ...

پاشودرست کن خیلی اسون کنجدنبودمغزبزن هرچی داشتی ده دقیقه وقت میخواد

قربونت هرجامتوجه نشدی بگودوباره بگم🌹

فقط یجاشو متوجه نشدم کنجد رو کامل بااون شکر اب شده قاطی میکنیم؟ و اینکه شکر رو چقدربزاریم رو گاز برا غلیظ بشه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

اره دیگه عززززززززیزم ۰😌حالا اگه دختر خوبی بودی بهت میگم چی گفتم😊تا حالا که خوب نبودی😠😡من اااااا ...

حالاایندفعه بگوقول میدم بچه خوبی باشم🤒

کوبی ببین من خوب متوجه شدم

اول شکر رو ذوب میکنیم

بعد کنجد رو اضافه میکنیم

بعد کف سینی روچرب میکنیم

و مواد رو روی سینی میریزیم و قالب میزنیم

درسته؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

فقط یجاشو متوجه نشدم کنجد رو کامل بااون شکر اب شده قاطی میکنیم؟ و اینکه شکر رو چقدربزاریم رو گاز برا ...

اول شکرمیزاری بازکه شدسریع کنجدمیریزی چون شکرمیسوزه تندتندهم بایدبزنی کنجدکه زدی یکم هم بزن چون زودی سفت میشه خاموش کن بریزروسینی