کبراخواهرصغرا مدیر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 عنوان بیایدازین خوشمزه های سه سوته اسون بهتون یادتون بدم کنارچای بخوریدحالشوببرید🥰🙃🙃📸📸📸 | مشاهده متن کامل بحث + 5819 بازدید | 209 پست مامیگیم سوهان کنجدی الان عکسشومیزارم بادستورش🥰 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎 1404/09/23 | 16:22 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 عزیزم دستورشو گفتی منم لایک کن بیام یاد بگیرم گذاشتم بالاتردستورخاصی نداره دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12047 ای جانم مهمون داری ازصبح سرپایی😁 نه بابا نهار پختم شام پختم برای نهار فرداهم خورشت بار کردم برا بجه ها هم کیک پختم 🥴🥴🥴🥴 اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29317 چرامیره سرکارواقعا؟ آره اینجا نی نی یار شبه😅😅😅 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 خب اسی بعدش خیلی سفت میشه نه؟ بایدیکم نازکتربریزی براباراول بایدمراقب باشیددستتون نسوزه من دست هاسوزوندم سراین بزرگوار😆🤒 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 نه بابا نهار پختم شام پختم برای نهار فرداهم خورشت بار کردم برا بجه ها هم کیک پختم 🥴🥴🥴🥴 اوووایول دمت گرم کدبانو😁کیک بدون مناسبت ؟ دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 آره اینجا نی نی یار شبه😅😅😅 🤭🤭میبینم شباانلاین بگوپس یه پارتی هم داریم👩❤️💋👨 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3413 گذاشتم بالاتردستورخاصی نداره مرسی عزیزم یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29317 🤭🤭میبینم شباانلاین بگوپس یه پارتی هم داریم👩❤️💋👨 😅💖 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 مرسی عزیزم قربونت هرجامتوجه نشدی بگودوباره بگم🌹 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 13338 😆😆😆معنیش نبودتوگوگل🤒 اره دیگه عززززززززیزم ۰😌حالا اگه دختر خوبی بودی بهت میگم چی گفتم😊تا حالا که خوب نبودی😠😡من ااااااالان چای و سوهان کنجدی میخواااااااااام کی جوابگوووووو 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 اره دیگه عززززززززیزم ۰😌حالا اگه دختر خوبی بودی بهت میگم چی گفتم😊تا حالا که خوب نبودی😠😡من اااااا ... پاشودرست کن خیلی اسون کنجدنبودمغزبزن هرچی داشتی ده دقیقه وقت میخواد دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
دلشکستههههههههههمم عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 3413 قربونت هرجامتوجه نشدی بگودوباره بگم🌹 فقط یجاشو متوجه نشدم کنجد رو کامل بااون شکر اب شده قاطی میکنیم؟ و اینکه شکر رو چقدربزاریم رو گاز برا غلیظ بشه یهجوریازچشامافتادیکه؛ باورمنمیشهیهروزیدیوونتبودم. 😢💔
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 اره دیگه عززززززززیزم ۰😌حالا اگه دختر خوبی بودی بهت میگم چی گفتم😊تا حالا که خوب نبودی😠😡من اااااا ... حالاایندفعه بگوقول میدم بچه خوبی باشم🤒 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 13338 کوبی ببین من خوب متوجه شدماول شکر رو ذوب میکنیم بعد کنجد رو اضافه میکنیمبعد کف سینی روچرب میکنیمو مواد رو روی سینی میریزیم و قالب میزنیمدرسته؟ 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 8804 فقط یجاشو متوجه نشدم کنجد رو کامل بااون شکر اب شده قاطی میکنیم؟ و اینکه شکر رو چقدربزاریم رو گاز برا ... اول شکرمیزاری بازکه شدسریع کنجدمیریزی چون شکرمیسوزه تندتندهم بایدبزنی کنجدکه زدی یکم هم بزن چون زودی سفت میشه خاموش کن بریزروسینی دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎