2777
2789

@نامزدحبیبم بیا جان دل🙃

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

@کهمان بیاعزیزم🥰

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@گوگولیتونمم کجایی بلاگرفته کم پیدایی🙃🤭

@گلپری56 مخلص گلپری جون جای شماخالی

سلام کبی چطوری دختر نخسته عزیزم منم از ساعت ۱۰ صبح در حال پخت و پزم🤪🤪🤪

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بی بلا عزیزم ممنون

ببین گلم کنجداینش دلبخواهی ولی باکنجدبنظرم خوشمزه تره حالاشکریاعسل یاشیره اینام دلبخواهی باهرکدوم دوست داری میزاری روگازمن باشکربهت میگم همه پسند نصف لیوان کنجدمیریزی توقابلمه اول شکرکه بازشدکنجدمیریزی سریع هم میزنی یه سینی استیل یاروحی فرق نداره کفش روباروغن یکم چرب میکنی سریع شکرکه بازشدکنجدزدی میریزی روسینی یکم که هنوداغ قالب میزنی قالباروهم بایدچرب کنی والاکنده نمیشه میتونی باراول بدون قالب بزنی تادستت سریعتربشه براسری بعد

@کهمان بیاعزیزم🥰

هاتم بینم چا دیری😎

من ادم بدجنسیم😁 حالا برو معنیش کن😌😌😌😌

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

سلام کبی چطوری دختر نخسته عزیزم منم از ساعت ۱۰ صبح در حال پخت و پزم🤪🤪🤪

ای جانم مهمون داری ازصبح سرپایی😁

هاتم بینمچا دیری😎من ادم بدجنسیم😁 حالا برو معنیش کن😌😌😌😌

😆😆😆معنیش نبودتوگوگل🤒

کاریش نداشته باش،، بنده خدا شب کاره بیداره،الان خوابه.. گلپری جونننن،،گلپری جون،،بلههه

چرامیره سرکارواقعا؟

ببین گلم کنجداینش دلبخواهی ولی باکنجدبنظرم خوشمزه تره حالاشکریاعسل یاشیره اینام دلبخواهی باهرکدوم دو ...

خب اسی بعدش خیلی سفت میشه نه؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1