2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم تا کی نخوریم نپوشیم بگیم اسرافه بخدا همین الانشم مثل آدم زندگی نمیکنیم

بخداااا من مرگ ی عزیزامو دیدم وضعشم بنده خدا بد بود با اینک زرنگ بود ولی لباسم گذاشته بود بعدا بعدا و نرسید

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

خرجای بیهوده عروسی مثل فیلمبردار و عکاسی انچنانی واقعا نیاز نیست

مهمونیای پر زرق و برق

پول ارایشگاه واسه چیزای جدید

پول دکترای زیبایی

البته الان میان همه میگن تو تاپیکت گرسنه ای نداریم و تاپیکتم بع فنا میره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خرجای بیهوده عروسی مثل فیلمبردار و عکاسی انچنانی واقعا نیاز نیست مهمونیای پر زرق و برق پول ارایشگاه ...

دقیقا عروسی گرفتن پول به فنا دادنه.

سال تا سال سراغ اون عکس و فیلما نمیریم فامیلم میاد میخوره میره هزارتا حرف درمیاره یه کادو درستی هم نمیاره

وسایل تزینی و دکوری برا خونه خریدن

اگ خونرو قشنگ نکنیم پس دیگ دلمون ب چی خوش باشه ما زنا ک بیشتر وقتا خونه ایم حداقل خونه قشنگ داشته باشیم

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
خیلی ربط داره میگه پول هدر دادنمنم میگم پول هدر دادن واقعی دانشگاه آزاد رفتنه

موافقم باهات .البته خودم پیامنور بودم .گاهی تا مدرک نداشته باشی نمیتونی کاریو شروع کنی

ولی هم خودم هم شوهرم که دانشگاه دولتی خونده اگر از قبل دانشگاه هم وارد شغل الانمون میشدیم باز پیشرفت میکرویم و دروس دانشگاهی هیچ کمک خاصی بهمون نکرد .

مدرک فقط واسه استخدامیا خوبه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب از نظر هر کسی فرق میکنه دیگه در کل دارندگی و برازندگی اونی که داره خرج میکنه اونی که نداره هم که هی باید از چیزای مختلف بزنه

الان مثلا برای ما مسافرت هوایی پول هدر دادنه

هتل لاکچری خرید کالا های لوکس

من که خودم الان پول باشگاه و کلاس هم زورم میاد بدم

اگ خونرو قشنگ نکنیم پس دیگ دلمون ب چی خوش باشه ما زنا ک بیشتر وقتا خونه ایم حداقل خونه قشنگ داشته با ...

ببین منظورم یه چیزای خاصه

مثلا ده تا گلدون قشنگ بگیر بزار خونه ولی یه گل مصنوعی چه جذابیتی داره آخه ؟

این مجسمه های گچی کجاش قشنگه ؟؟

مثلا یه کتابخونه بزرگ داشته باشی بهتره یا یه ویترین دراز پر وسایل بزاری گوشه پذیرایی ؟