2777
2789
منم خودشون اوردن بيشتر خوشحال شدم جالب نيست منو ببرن بكن جي ميخواي لباس ندبده كه نيستم

دیگه زن وشوهر که ازین حرفا ندارن همسرش بهش میگه بریم برای یلدا برات لباس زمستونی بخریم مگه اینکه برنامشون اصلا لباس نباشه طلا یا وسیله دیگه ای باشه که اون موقع خب طبق سلیقه خودشون میارن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون شب من نیستم

اگر براتون مهمه با همسرتون صحبت کنید و واضح بپرشید و بگید که برای شما مهمه

اگر بخوان بیان زشته که شما نباشید. نمی تونید برنامه تون رو تغییر بدید

البته اول مطمئن باشید که خانواده همسرتون برنامه ای برای اومدن پیش شما داشته باشن

راستش ما چون توی فامیل همیشه برنامه دورهمی فامیلی داریم دیگه این رسم یلدایی عروس رو نداریم

البته برای خود من خانواده همسرم اصرار داشتن که حتما باید بیان و چون اون سال به احترام خانواده من که عزادار بودیم این دورهمی برگزار نشد خانواده همسرم و فامیل نزدیک ما خودشون هماهنگ کرده بودن که همه بیان خونه ما و کنار ما باشن و برای من هم هدیه آورده بودن ولی نه اینقدر با آب و تاب که الان توی عکس ها و کلیپ ها می بینم

قطع رابطه کامل از چشم همسرمم میوفتن راحت میشم

عزیزم وظیفه ی همسرت هست همه چی رو اماده کنه اونا هم همراهی کنن همین

به همسرت بگو چی میخوای کوتاهی کرد از اون ناراحت شو نه خانواده ش

قطع رابطه کامل از چشم همسرمم میوفتن راحت میشم

خدایی باید بیارن دیگ. دو تا دونه انار و لباس چیه عروسی با این چیزاش قشنگه ما برا زنداییم حالا انقد ذوق داشتیم

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

میدونی چرا زنگ نمیزنن چون مثله مادر شوهره منه براش اهمیتی نداره

من با شوهرم رفتم دوتایی خرید کردیم

الانم عروسیمه پول نداریم خودمون خرید کنیم مادر شوهرم هرااار تومن خرج نکرد بگه ساید یه لباسی چیزی کم داشته باشه

مادر شوهری که پاشو عقب میکشه پیش پسرش عزیزه بخاطر همین اینکادو میکنن

نلایک

استارتر حالا چرا اینجا با بقیه دعوا داری اونا نیاوردن😂

اصلا رابطت باهلشون خوب هست؟ شاید دلخوری وجود داره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اامسال خیلی غافلگیر شدیم تاپیکای روز زن و یلدا رو با هندل کنیم.

تازه هنوز بعضیا تاپیک روز دختر میزنن که مادرشوهرم بهم تبریک نگفت😂 قراره بشه سم جدید نی نی سایت

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واقعا اینا چیه رسم کردن تو این گرونیواقعا هرچی خودمونو درگیر این چیزا کردیم زندگی ها بهتر نشد که هیچ ...

عروس لباس نیاز نداره؟

کاش وسط این حرفترو زدن بگید ختنواده عروسم خودشو سختی نده همه چی بخره جمع کنن رسم جهازو

نلایک
این با کادو فرق داره.یلدا لباس و وسایلی که مختص عروسه.من با شما دیگه حرفی ندارم.ولی تو هموندهه بیست ...

خدا هر كي نديده نشناخته قضاوت ميكنه رو لعنت كنه واسه من كه خودشون اوىدن با توجه به حرف مزخرفت كه هر كاري به نفعمه ميكنم!! به نفعم بود خودم برم ولي جيزي كه به نفعم بود رو نكفتم فتنه خانم ديكه هم منو منشن نكن