2777
2789
عنوان

زندگی طبقه بالای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 27 پست

ما توی یه کوچه بودیم ب خدا اگر ک نمیرفتم ازونجا کارم ب طلاق میگشید با اینکه من بشدت زن بسازیم مادر شوهرمم در کللللل زن فوضولی نبود

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ببین مادرشوهر من آدم خوبیه

من نه کامل راضیم نه ناراضی

از یک طرف راضیم چون دیگه استرس رهن خونه و اینا رو تدارم

ولی خوب هر چقدر هم ادمای خوبی باشن وقتی بهشون نزدیکی انتظاراتشون هم بیشتر میشه و اینکه امکان اینکه دیگه رو زندگیت کنترل نداشت باشی هم بیشتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما توی یه کوچه بودیم ب خدا اگر ک نمیرفتم ازونجا کارم ب طلاق میگشید با اینکه من بشدت زن بسازیم مادر ش ...

دقیقا من همسرم مثلا تو خونه نشسته هی زنگ میزنن که بیا پایین فلان کار رو داریم اصلا حس میکنم کنترل زندگیم از دست رفت

ماهایی ک توان مالی نداریم بهای خونه رو با سلامتی و حریم شخصی میدیم

اییتارو ازمون میگیرن تهشم طلبکارن ک ما خونه دادیم نشستین فلان

عواقب بدی داره

حتی با بهترینشون یجا بودن

از من به تو نصیحت جوگیر نشی برای صمیمت وپاچه خواری.بدجور دامنتومیگیره عواقبش

تعادل رعایت کن

هفته ای یک بار برو فقط

نزار از زندگی چیز زیادی بفهمن

وقتی دخالت زیاد کردن ناراحتیتو بروز بده

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

کاش زندگی کردن نزدیک فامیل حرام بود

اسی ب زسوندن به خود حرامه زندگی در کنار فامیل هم اسیب رسوندن به خودش هست میشه حرام ایت الله برلیان

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

همه چی بستگی به رفتار شوهرت داره ، ولی با تجربه ای که من دارم تو هیچی کوتاه نیا و خلاف میلت عمل نکن ، وگرنه همین اجاره ای که الان نمیدین ، بعدا باید صرف دکتر و داروی اعصاب بکنی ، دادو بیداد هم اگه لازمه بکن ، اگه شوهرت فکر آبروش هست اذیتت نکنه تا صدات نره بالا

ببین هرچقدم بگی خوبن هرچقدم ارومن و کاری بهت ندارن اما بااااز یه مسئله ای پیش میاد که نشون میده اشتباهه پیششون زندگی کردن

الان منم چند طبقه فاصله دارم باهاشون ، ببین از دوربین مداربسته نگاه میکنه تا مارو تو پارکینگ میبینه مامانش، سریع زنگ میزنه کجا میرید ، یا اگه شوهره نباشه میگه بچه ها کجا دارن میرن

یا مثلا اون اوایل وقتو بی وقت میومد جلو درمون تا درو وانمیکردم ول نمیکرد

بعد میرفت به شوهرم میگفت زنت چرا خونش بهم ریخته ست چرا فلان چرا بیسار

مثلا ۹ صبح میومد منو از خواب بیدار میکرد توقع داشت جاهام پهن نباشه

انگار میومد مچ گیری

منم یبار خونشون بحث مهمون سر زده سد، گفتم من اگه مادرمم سر زده بیاد خونم خوشم نمیاد ، مهمونی که یرزده بیاد خونت لایق اینه بهم ریختگی ببینه چای کهنه دم و مبوه پلاسیده بزاری جلوش ، معمونی که برای خودش ارزش قائل باشه از قبلش یه خبر میده تا ادم اراسته پذیرایی کنه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
ببین هرچقدم بگی خوبن هرچقدم ارومن و کاری بهت ندارن اما بااااز یه مسئله ای پیش میاد که نشون میده اشتب ...

و در ادامه بگم پیششون باشی خواه نا خواه حس مالکیت رو خونه زندگیت دارن

مثلا من خونم مال خود شوهرمه ، مادر شوهرم همش تو حرفاش میگفت خونه پسرم خونه خودمه ، اخر یبار گفتم مهمون حبیب خداست قدمتون رو چشم

بعد از شوهرم همش میپرسید دیروز کی اومده بود، چرا زنت برای خونه کارگر میاره برای خونه تکونی، چرا خانوادش اومدن چرا ال چرا بل

کی رفتید کی اومدین

بعد دخترای مجرد داره همسن خودم ، توقع داشت وقتی خودش نبود من برای اونا غذا بپزم ، اخر گفتم شوهر گرفتم نه سر پرستی همسنو سالای خودمو

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
و در ادامه بگم پیششون باشی خواه نا خواه حس مالکیت رو خونه زندگیت دارنمثلا من خونم مال خود شوهرمه ، م ...

دقیقا من همین امروز تاپیک زدم شوهرم زنگ زد میتونی بری پایین لباس های بابامو اتو کنی منم گفتم وقت تدارم ترفتم .ولی وقتی دوری نهایت هفته ای یکبار میری تو سفره جمع کردن و پهن کردن کمک میکنی این انتظارات اصافه رو هم ندارن

ولی بچهای دیگشون که پیششون نیستن که نمیفهمن کی دارن از خونه میرن کی میان

من خواهر شوهرم هم بالا هست شوهرم سر کار میگه چرا وقتی تنهایی نمیای بالا چرا از خونه بیرون نمیای

تو خونه خودم نمیتونم راحت باشم