2777
2789

پدرم مریضی اعصاب وروان داره . مثلا شب ها قبل اینکه بخوابه باید کنترل تلوزیون قایم کنه تو خونه و صبح بهمون میده

نوجوون ک بودم مدام گوشیمو چک میکرد و البته برام گوشی نخرید خودم اخرش با پس اندازم خریدم بماند که چقد ر دعوام کردو..

گوشی هامون هم همیشه ازمون میگیره شب ها قایم میکنه صبح میده

چند وقته اینکارو نمیکنه البته چون عمه ام فهمید باهاش بحث کرد و.. دیگه نمیکنه اما کنترل تلوزیون هنوز قایم میکنه

یا در خونه رو نمی بنده و همینطور میاد تو . ما باید پشت سرش بریم در ببنده

همیشه هم تحقیرم کرده ک تو هیچی نشدی و..

هزار تا عادت رو مخ دیگه هم داره مثل اینکه وقتی راه میره پاهاشو میکوبه زمین و...

ولی از لحاظ مالی سخت کار میکرد و هیچوقت مشکل نداشتیم

نگید مشاور و دکتر وفلان وقتی نمیاد منکاری از دستم برنمیاد

یا همش اخخخخمممم میکنه تو خونه میگه میخام جذبه ام نشون بدم

مشاور خودم رفتم بارها گفته همه اینا بخاطر مریضیشه اختلال داره واینا

کلا بخاطر اینکه همش اینطور بود هیچوقت نهمید ما کلاس چندمیم چه غلطی میکنیم هیچ محبتی ازش ندیدم

بنظرتون براش کادو بگرم؟

فقط صنوبر🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا بیماره دیگه ، ازش چه توقعی داری گلم ، ولی درکتون می کنم 🥲

یه شاخه گل براش بگیر حداقل

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اره مگه ی کادو چقدر هزینه دارههم اون پدر خوشحال میشههمم اینکه خودت میگی مریضع بنده خدا دست خودش نیس ...

هزینه اش مهم نیست

یکی دیگه از مشکلاتش اینه مناسبت ها براش خیلی مهمن و اگه کادونگیره واینا حتی دیدم میره گریه میکنه و خیلی ناراحت عصبی میشه

میخوام عصبانیش کنم

بخاطر همه اون روزا ک عصبانیم کرد

فقط صنوبر🌹

بنده خدا بیماره دیگه ، ازش چه توقعی داری گلم ، ولی درکتون می کنم 🥲یه شاخه گل براش بگیر حداقل

هزینه اش مهم نیست

یکی دیگه از مشکلاتش اینه مناسبت ها براش خیلی مهمن و اگه کادونگیره واینا حتی دیدم میره گریه میکنه و خیلی ناراحت عصبی میشه

میخوام عصبانیش کنم

فقط صنوبر🌹

اون بنده خدا مریض احواله، تو هم اذیت شدی ولی برای رضای خدا که گفته احترام پدر مادر را نگهدارید، کادو ...

میخوام عصبانیش کنم

فقط صنوبر🌹

رفتاراش و بذارید پای مریضی. ولی در اصل، ایشون همچنان پدرن 💔

میخوام عصبانیش کنم

فقط صنوبر🌹

هزینه اش مهم نیست یکی دیگه از مشکلاتش اینه مناسبت ها براش خیلی مهمن و اگه کادونگیره واینا حتی دیدم م ...

اینکاری که شیطون و هوای نفس ادم را تشویقممی کنه، نا کاری که خدا می گه.

تو زندگی با خدا معامله کن.

هزینه اش مهم نیستیکی دیگه از مشکلاتش اینه مناسبت ها براش خیلی مهمن و اگه کادونگیره واینا حتی دیدم می ...

عزیز من ایشون مشکل اعصاب و روان دارن ، شما میخواهی عصبی کنی؟! حالش دست خودش نیست بیچاره

عصبی بشه خب برای خودتون بدتره که 🥲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊