2777
2789

یکی از همکارامون خانم کارمند رسمی شوهرش کارمند بخور نمیر دارن زندگی میکنن همش جنگ دعوا دارن تو اداره معروف شدن ....اونوقت یه همکار آقا داریم رفته با یه خانم خانه دار ازدواج کرده خانمه خوشگله .....چشای ابی و موی بور قد بلند ...اونقدر میخوادش من به خانمهای خانه دار خیلی ارزش قایلم ولی تحصیلات و شغل برای مردا مهم نیست فقط خوشگلی من چند مورد دیدم حتی دخترای کارمند و معلم به خاطر حقوقشون میرن خواستگاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاربری دیگه همون کاربر هستی که شروع میکرد به تخریب خانم های شاغل

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بله موافقم....دوست خودم نمونش...دیپلمم نداره اما خوشگله...شوهرش از خونواده فوق پولدار و مدیرعامل کارخونه

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

خودمم خانه دارم

خانمهای خانه دار مجبورم بیشتر سازش کنن

نظرسنجی کن چند درصد خانمهای خانه دار احساس خوشبختی میکنن؟

ولی خانمی ک شاغله دستش تو جیب خودشه رو نمیشه ب زور خیلی چیزا بهش تحمیل کرد

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

به هیچچچچچچچچ چیزی ربط ندارع نه گذشته نه خانواده ، نه پول نه شامل بودن نه.... عیچییییییفقط و فقط بای ...

شما چیزی که درک نمیکنین رو روش اسم شانسوبخت و چرا و پرت میذارین.شاید اون دونفر آدمای مناطقی آمد شاید هوش هیجانی بالا دارن شاید شخصیت پخته ای دارن شاید توی تجربه های زندگی روی خودشون کار کردن .اسم اینا شانس و اقبال نیست اینا مسائل روانشناسی هستن که اگه انقد دلتون نخواد همه چیزو ساده ببینین میتونین به اینام نگاه کنین

فقط خود خدا میدونه چیکار کنه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم