2777
2789
عنوان

کادو پاگشا مادر عروسم باید بده

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نشنیدم تا حالاب عروس میدیم ب داماد ن

خانواده منم نشنیدم میگن به عروس میدن

اونم وسیله خونه

منکه مامانم میخواد کلی جهاز بده دوباره مسخره نیس بیاد جلوی بقیه مثلا ابمیوه گیر بده بهم؟

من برا پاگشا مامانم بهم یه جفت النگو داد

ولی برا خواهرم چیزی نگرفتن یعنی خود خواهرم نذاشت بگیرن گفت برا جهیزیه به اندازه کافی زحمت کشیدین

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اگه عروس بره خونه مادر شوهر ، به عروس پاگشا میدن

اگه داماد بیا خونه مادر زن باید به داماد بدن

مثلا خانواده منبه همیرم سشوار ، ریش تراش، اتو مو ، پاگشایی دادن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
خانواده منم نشنیدم میگن به عروس میدن اونم وسیله خونهمنکه مامانم میخواد کلی جهاز بده دوباره مسخره نیس ...

نه ایرادی نداره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اگر دوران عقدی که خانواده ی دامادو دعوت میکنن با خود داماد میان و یه کادو به داماد میدن اما اگر عروسی کردی که خودت میلت بکشه دعوتشون میکنی بیشتر خود خانواده ها باید شما رو پاگشا کنن

هیچ باااآیدی در کار نیست....

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......