2777
2789

چند ساله معده درد دارم معدم میسوزه.. باد میکنه.. ترش میکنع.. یه ماه هم هست یبوست گرفتم چه دکتری برم؟ متخصص گوارش؟ متخصص معده یا متخصص روده؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس معده داری؟دمکرده پونه کوهی خوبه برای ترش کردن معدت اگر هم یبوست داری عزیزم شاید کمخونی معده داری دچار مشکل در هضم و جذب غذا هستند .معمولا شکم مرغی و ول دارند .سطح شکم شان سرد است .حوالی ناف کمی درد دارند . در خانم ها وقت قاعدگی همین قسمت ناف درد میگیرد. اگر غذا درجه گرمی یا سردی بالای 3 بخورند اذیت میشوند . اوقات گرسنگی اینها مشخص نیست .گاهی زیاد میخورند.گاهی کم . همراه با غذا حتما باید نوشیدنی میل کنند .باد معده دارند . وقتی سیب ،به ،سرکه ،روغن زیتون ،سیاهدانه ،انار،انگور میخورند با مشکل مواجه میشوند. گاهی اوقات دچار سرما خوردگی شدید که میشوند ،دچار حالت تهوع و استفراغ میشوند..روده ی اینها درست کار نمیکند. رفلاکس دارند..ترش کردگی معده دارند. برخی که کم خونی معده ی آن ها زیاد است همیشه دچار ترش کردن هستند. دچار بوی بد دهان ناشی از تعفن در معده هستند .جداره دیواره معده آن ها ضعیف است. وقتی دچار فعالیت و هیجان میشوند ،اشتهای آن ها باز میشود.وقتی شربت خون ساز یا خوراک خون ساز میخورند ،احساس ضعف و سوزش در معده و دستگاه گوارش میکنند و تصور میکنند دارو یا خوراک بد بوده است .هرچه سوزش و ضعف بیشتر باشد.کم خونی بیشتر است .

اسی بارداری درسته ؟ یبوستتمبخاطر همینه ...داروی یبوست بخور معدتم خوب میشه البته دکتر برات بنویسه که عوارض نداشته باش

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀