چند ساله معده درد دارم معدم میسوزه.. باد میکنه.. ترش میکنع.. یه ماه هم هست یبوست گرفتم چه دکتری برم؟ متخصص گوارش؟ متخصص معده یا متخصص روده؟
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
رفلاکس معده داری؟دمکرده پونه کوهی خوبه برای ترش کردن معدت اگر هم یبوست داری عزیزم شاید کمخونی معده داری دچار مشکل در هضم و جذب غذا هستند .معمولا شکم مرغی و ول دارند .سطح شکم شان سرد است .حوالی ناف کمی درد دارند . در خانم ها وقت قاعدگی همین قسمت ناف درد میگیرد. اگر غذا درجه گرمی یا سردی بالای 3 بخورند اذیت میشوند . اوقات گرسنگی اینها مشخص نیست .گاهی زیاد میخورند.گاهی کم . همراه با غذا حتما باید نوشیدنی میل کنند .باد معده دارند . وقتی سیب ،به ،سرکه ،روغن زیتون ،سیاهدانه ،انار،انگور میخورند با مشکل مواجه میشوند. گاهی اوقات دچار سرما خوردگی شدید که میشوند ،دچار حالت تهوع و استفراغ میشوند..روده ی اینها درست کار نمیکند. رفلاکس دارند..ترش کردگی معده دارند. برخی که کم خونی معده ی آن ها زیاد است همیشه دچار ترش کردن هستند. دچار بوی بد دهان ناشی از تعفن در معده هستند .جداره دیواره معده آن ها ضعیف است. وقتی دچار فعالیت و هیجان میشوند ،اشتهای آن ها باز میشود.وقتی شربت خون ساز یا خوراک خون ساز میخورند ،احساس ضعف و سوزش در معده و دستگاه گوارش میکنند و تصور میکنند دارو یا خوراک بد بوده است .هرچه سوزش و ضعف بیشتر باشد.کم خونی بیشتر است .