2777
2789
دیگه نرو اون طرف بابا اینا هیزن بیکاری شر درست میشه برا برادرت بری ثابت کنی خدا نکرده چیری بشه ولش ک ...

اره خودمم ی لحظه عصبی شدم گفتم چیزی نگفتم فکر بد نکنه یبار فقط با اخم از جلو مغازش رد میشم چپ چپ نگا میکنم بفهمه اشغال از دیروز بهم ریختم بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب الان داداشت بزنتش بمیره یا کبود بشه یا زخمی میره شکایت اونوقت باید بیوفتی به پاش همونجا خودت ...

اره نتونستم چیزی بگم گفتم من خوشم نمیاد هر چی کنایه میزدم پروتر میشد عوضی حتی گفتم داداشای من ب دختر نگا نمیکنن ناموس دارن خودشون یجوری بحث کردم باهاش

من تقریبا نصف مردای مجتمع متاهل هم هستن بم پیشنهاد دادن من جمله نگهبان مجتمع من اول احترام میذاشتم به احترام همسایگی با خانم شون سلام علیک کردم بعد به بهانه خانم شون هی میخاستم مخ بزنن دیگه راهم را کج میکنم بیکاری حالا بیا ثابت کن برا خودت شر درست نکن کلا دیگه نرو

اره نتونستم چیزی بگم گفتم من خوشم نمیاد هر چی کنایه میزدم پروتر میشد عوضی حتی گفتم داداشای من ب دختر ...

بحث با یک بی ناموس بی شرف آب در هاون کوبیدنه بیکاری بحث کردی آخه اگه آدم بود با همسن دخترش درست رفتار میکرد من رفتم املاکی دنبال اجاره خونه پیرمرد خرفت شکم گنده بو گندو کچل زشت تا ناف ریش سبیل میگفت با من دوست میشی اشغال دخترش هم سن من بود به گفته خودش همونجا تف گردم تو صورتش اومدم بیرون اونقد ادعای خدا پیغمبری داشت

قبل اینک اون روشو نشون بده پرسید بچه داری من چ بدونم چ منظوری داشت

کثافتا ترفند شونه اون پیری املاکی میگفت چرا با شوهرت نیامدی من خر گفتم ندارم یهو شهوتی شد شروع کرد گفت یا خودت بام دوست شو یا دختر ۲۰ ساله معرفی کن بجاش اجاره خونه را من میدم منم قاطی کردم تف کردم صورتش آمدم بیرون

من تقریبا نصف مردای مجتمع متاهل هم هستن بم پیشنهاد دادن من جمله نگهبان مجتمع من اول احترام میذاشتم ب ...

خب منم دیدم پیره احترامشو نگه داشتم باید عین سگ برخورد کنی کلا باهمه اولش یجور دیگ سری دوم گوخوری کرد اشغال