2777
2789
عنوان

خواستگارم شک برانگیز نیس عایا⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست
اگ خودت علاقه داری ازدواج کنی آزاد بگردی بیخیال شو اگ ملاک نیست و بخاطر همسر و خودتم علاقه به حجاب د ...

شبیه به خودم می افراط نه تفریط تو خونواده ای که بیشتر از من مذهبی باشند زندگی برای من سخت تر میشه

من دختر ولنگ و بازی نیستن

ولی دوست ندارم محدود بشم

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه خواستم فوش بدم؟

نمیدونم والا.دارم نظر میدم اونو نه به شما،میای میگی حیف کاربریمو دوست دارم.لابد فحشت دادیم که اینطوری شدی😑

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اون واسطه میگه نه پسره مذهبی اونجوری نیس در حد معقول رعایت کنه🤦

شما به حرف واسطه اهمیت نده؛ تا زمانی که با اون پسر و خانواده اش معاشرت نداشته باشی متوجه نمیشی؛ اون خانواده مذهبی هم اجازه رفت و آمد زیاد به شما نمیدن پس خودت رو توی دردسر ننداز

نمیدونم والا.دارم نظر میدم اونو نه به شما،میای میگی حیف کاربریمو دوست دارم.لابد فحشت دادیم که اینطور ...

خیر میخواستم جوابتو بدم ک پشیمون شدم

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

اون اهل نمازه،چهارچوب داره تو زندگیش همچین مردی خیلی خوبه ولی خوب حق داره بگه همسرشم باید مث خودش با ...

اره من نمیگم دختر بدی ام و خیلی داغونم

ولی یکی که شبیه خودم

خودم درسته نماز نمیخونم ولی کسایی که منو میشناسن بپرسی هیچکس نمیگه این بد

چون اعتقاد دارم به اینکه آدم درستی باشم

وقتی تفکرات و عقایدت متفاوته خوب قبول نکن اون واسطه هم طبیعتا بخاطر مسایل مذهبی و اخلاق میگه آدم خوبیه و شاید فکر میکنه شماهم میتونید با این مسایل کنار بیاید مثل خیلیای دیگه در گذشته هاولی خوب بعدها احتمالا نتونه تحمل کنه و ازت بخواد یسری مسایل رو بیشتر رعایت کنی

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

آره منم همینو معتقدمچون اون پسرم بدبخت میشه،پسر بااعتقاد واقعا طلاس تو این زمونه.پسر کم اعتقاد که تو ...

یعنی هرکسی که مثلاً نماز نمیخونم آدم بدیه؟

مامان منم همین حرف رو بهم میزنه آدم زن باز و مشروب خور دوست داری؟

و ربطی داره منی که اونقدر معتقد نیستم آیا پسر بازم یا آیا مشروب میخورم ؟

ولی افراطی بودن اذیتم میکنه

اینجوری دیدم ازدواج کردن همه چی بستگی به پسره داره ، اون کار نداشته به حجاب بقیه هم کار ندارن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
شما به حرف واسطه اهمیت نده؛ تا زمانی که با اون پسر و خانواده اش معاشرت نداشته باشی متوجه نمیشی؛ اون ...

گفتم حالا یه جلسه رو برم ببینم چجوریع

همه سوال هامو بپرسم

امیدوارم بفهمم چمدلی و تو دردسر نیوفتم

یعنی هرکسی که مثلاً نماز نمیخونم آدم بدیه؟ مامان منم همین حرف رو بهم میزنه آدم زن باز و مشروب خور دو ...

من الان کجای پیامم گفتم آدم بده؟ گفتم سطح اعتقادات باید یکی باشه

شما حتی به اونی که رعایت میکنه دین و نماز واجبشو میخونه میگی افراطی.پس باید طرز فکرت با طرف جور دربیاد

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اره من نمیگم دختر بدی ام و خیلی داغونمولی یکی که شبیه خودمخودم درسته نماز نمیخونم ولی کسایی که منو م ...

من قبلا یکی در میون نماز میخوندم ولی الان کامل و به موقع میخونم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
وقتی تفکرات و عقایدت متفاوته خوب قبول نکن اون واسطه هم طبیعتا بخاطر مسایل مذهبی و اخلاق میگه آدم خوب ...

منم خونوادم مذهبی اند ولی نه به اون شدت ک بگن حتما رعایت کن

ما عروسی میریم حتی قاطی میشه

ولی مسائل اخلاقی رو رعایت میکنیم

از اونور اونا خیلی معتقدن که هیچوقت حتی عروسی نمیرن

سر اینا میترسم

از اونور چون آدمی هستم با همه چی کنار میام نمیخوام خونوادم فکر کنند اوکیع

ولی خونواده محدودگری باشند از درون میپاشم

اره من نمیگم دختر بدی ام و خیلی داغونمولی یکی که شبیه خودمخودم درسته نماز نمیخونم ولی کسایی که منو م ...

من اینجوری متوجه شدم که آدم بی اعتقادی نیستی دختر بدی هم نیستی

اما تو اعمالت مثل نماز شاید یکم تنبلی.حیفت نیس وقتی خوبی،نماز نخونی؟ اضن بخث خواستگارو بذار کنار