2777
2789
عنوان

خواستگارم شک برانگیز نیس عایا⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست

از پسره بپرس

دختر عموم عروس خانواده نطامی ومذهبی شده اما محدودش نکردن مانتوییه و آرایش هم میکنه

اما گفتن اگر مراسمی از طرف کارمون رفتیم یا خونه ی همکارا باید چادر داشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور ازدواجا زیاد جالب از آب در نمیاد

اینقدر واسطه تعریف میکنه خوبه و فلان

خونوادمم خیلی اصرار دارند ولی میترسم

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
اره محدود میکنن پسررو اول ببین شاید هی چلاق بود

من حس میکنم پسره چون میگن خیلی خوبه بچه مامانی باشه و سر این اذیت شم

پسره هم از همون خانوادس انتظار معجزه نداشته باشاگر خیلی باز نیستی اذیت نمیشی

اگر خیلی باز هم نباشم حس میکنم این سوالا رو پرسید یعنی ممکنه محدودتر شم تو خیلی داستان ها اینا حتی عروسی هم نمیرن

اون اهل نمازه،چهارچوب داره تو زندگیش

همچین مردی خیلی خوبه ولی خوب حق داره بگه همسرشم باید مث خودش باشه تا بتونه با آرامش زندگی کنه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
کسی ک رو کاشت ناخن من بخواد نظر بدهاونم خودش نه مادرشاونم هنوز ب جلسه اول نرسیدهینی این موضوعات ب شد ...

منم دارم میرم کاشت انجام بدم همینجوری برم سرقرار کیف کنند😂والا بعد میگن اوکی اند اگر اوکی ای چرا برات مهمه

اگر خیلی باز هم نباشم حس میکنم این سوالا رو پرسید یعنی ممکنه محدودتر شم تو خیلی داستان ها اینا حتی ع ...

سوالش کاملا عادیه

کاشت ناخن یعنی نماز نمیخونه وضو نمیتونه بگیره حتی غسلم نمیتونه بکنه

مشخصه واسه یه مسلمون اینا معیاره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
سوالش کاملا عادیهکاشت ناخن یعنی نماز نمیخونه وضو نمیتونه بگیره حتی غسلم نمیتونه بکنهمشخصه واسه یه مس ...

حیف ک کاربریمو دوسد ارم

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

اصلاااا قبول نکن بدبخت میشی

آره منم همینو معتقدم

چون اون پسرم بدبخت میشه،پسر بااعتقاد واقعا طلاس تو این زمونه.پسر کم اعتقاد که تو خیابون زیاد ریخته

نه نه نه شما اصلا نمیتونی تو این خانواده زندگی کنی اونم پسر همبن خانواده اس ؛ اون پدر هم حکم بزرگتری ...

اون واسطه میگه نه پسره مذهبی اونجوری نیس در حد معقول رعایت کنه🤦