2777
2789
عنوان

خواستگارم شک برانگیز نیس عایا⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 55 پست
من الان کجای پیامم گفتم آدم بده؟ گفتم سطح اعتقادات باید یکی باشهشما حتی به اونی که رعایت میکنه دین و ...

افراطی یعنی چی

کسی که حتی عروسی نمیره

اینا افراط نیس واقعا؟

من گفتم مگه کسی که نماز میخونه افراطیه؟ چه حرفی ای واقعا😑

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
من اینجوری متوجه شدم که آدم بی اعتقادی نیستی دختر بدی هم نیستیاما تو اعمالت مثل نماز شاید یکم تنبلی. ...

چرا ولی از اینکه یکی بگه اینکارو نکن من دعوا نمیگیرم ولی برعکسشو انجام میدم

چون دلم پره از همین آدم ها دور شدم از همه چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افراطی یعنی چیکسی که حتی عروسی نمیرهاینا افراط نیس واقعا؟من گفتم مگه کسی که نماز میخونه افراطیه؟ چه ...

خوشگلم بستگی به اون عروسی داره.ببین گاهی عروسیا اونقد افتضاح میشه که خوب طرف میترسه پاشو بداره

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
منم خونوادم مذهبی اند ولی نه به اون شدت ک بگن حتما رعایت کنما عروسی میریم حتی قاطی میشهولی مسائل اخل ...

کاری بدرستی یا غلطی عقاید دوخونواده ندارم این مسایل یعنی از نظر اعتقادی باهم متفاوت هستین و بعداً یا پسرو خونوادش باید خیلی کوتاه بیان یا شما یا بهم دیگه هی حرص بدین ولی اگه بازم میخواین حرف پدرومادرتون زمین نمونه یسر پسر رو ببینید هرجور که در آینده میخواین باشین همون جور بپوشید باهم حرف بزنید و از عقاید وتفکراتش بپرسید شاید اصلا ازهمدیگه خوشتون نیومد

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

چرا ولی از اینکه یکی بگه اینکارو نکن من دعوا نمیگیرم ولی برعکسشو انجام میدم چون دلم پره از همین آدم ...

ببین مثلا یه دختر که مذهبی باشه،از شوهرش انتظاراتی داره؟ آره

مثلا انتظار داره چشمش پاک باشه،فیلمای جلف نبینه،خیانت نکنه،دروغ نگه و هزار تا انتظار دیگه

این اسمش محدودیت نیس که

حالا پسر مذهبی هم همینطور. اون نمیخواد محدودت کنه فقط میگه همیری با این معیارها میخوام

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
آره منم همینو معتقدمچون اون پسرم بدبخت میشه،پسر بااعتقاد واقعا طلاس تو این زمونه.پسر کم اعتقاد که تو ...

یکی از آشناهای ما خیلی مذهبی بود عروسیم نمیرفت تهش با دو تا بچه رفت صیغه کرد زندگی زنو بچه شو بهم ریخت و طلاق گرفتن نمیگم هر کی مذهبیه اینطوریه ولی میخوام بگم این که طرف مذهبی باشه اینطوری نیست که هیچ خطایی ازش سر نزنه

یکی از آشناهای ما خیلی مذهبی بود عروسیم نمیرفت تهش با دو تا بچه رفت صیغه کرد زندگی زنو بچه شو بهم ری ...

مگه کسی گفت هرکی مذهبیه خطایی ازش سر نمیزنه؟ ابن ملجمم ظاهرا مذهبی بودا

مذهبی باید واقعی باشه

افراطی یعنی چیکسی که حتی عروسی نمیرهاینا افراط نیس واقعا؟من گفتم مگه کسی که نماز میخونه افراطیه؟ چه ...

یکی از آشناهای ما خیلی مذهبی بود عروسیم نمیرفت نمیذاشت حتی خانومش عروسی خواهر برادرش بره تهش با دو تا بچه رفت صیغه کرد زندگی زنو بچه شو بهم ریخت و طلاق گرفتن نمیگم هر کی مذهبیه اینطوریه ولی میخوام بگم این که طرف مذهبی باشه اینطوری نیست که هیچ خطایی ازش سر نزنه

مگه کسی گفت هرکی مذهبیه خطایی ازش سر نمیزنه؟ ابن ملجمم ظاهرا مذهبی بودامذهبی باید واقعی باشه

نه ولی بیشتریا گفتن چون مذهبیه حتما پسر خوبیه میگم آدم باید همه چیزو در نظر بگیره این که از هیچکس هیچ چیز بعید نیست اون که آره مذهبی واقعی نبوده ولی الان حوزه علمیه میره دیگه آدم می مونه چی بگه

کاری بدرستی یا غلطی عقاید دوخونواده ندارم این مسایل یعنی از نظر اعتقادی باهم متفاوت هستین و بعداً یا ...

منم از همین چیزا میترسم

میبینم ولی دل نبندیم نه صرفا اگر مورد های اولیه اوکی بود برای آشنایی اقدام کنیم

پناه بر خدا ببینم چی میشه

گفتم هفته دیگه پسره وقت میکنه

نه ولی بیشتریا گفتن چون مذهبیه حتما پسر خوبیه میگم آدم باید همه چیزو در نظر بگیره این که از هیچکس هی ...

اچن بیشتریا منظورشون مذهبی واقعی بود

همسایه ما بدحجابه پدرمونو دراورده،یه محل از دستش روانی شدن، الان بگم همه بدحجابا به همسایشون ظلم میکنن؟ نه