2777
2789
میگه برای من یه بچه بیارمنم میگم برو با یکی دیگهمیگه میخوام خواهر یا برادر تنی باشنالبته این حرفارو ...

من اگرمرد بودم وبچه میخواستم وزنم مخالفت میکردخیلی ازش کینه به دل میگرفتم.برعکسشم همینطور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا زودتر نیاوردین من دقیقا بچه ای هستم که شما میخواین بیارینش الان ۲۵سالمه یه بچه دارم نزدیک یه سالشه پدرو مادرم الان شصت هفتاد سالشونه

نه درک شدم نه فهمیدن من چی میخوام فقط دلم میخواست ازدواج کنم از اون خونه فرار کنم همیشه به نیازاهای من توجه نمیشد فقط بردارخواهرا بزرگ ترم بهشون توجه میشد افسردگی گرفتم هنوزم افسردم

مادر باید حوصله داشته باشه فقط به دلیل تنها نبودن بچه اول میخواهید اون بچه را بدنیا بیاری اگه عشق ما ...

من حتی توحاملگیمم فکرمیکردم حوصله سومیو نخواهم داشت وقتی اومدفهمیدم چه نوری اوردبه زندگیم وچقدرجاش خالی بوداگرنبود

چرا زودتر نیاوردین من دقیقا بچه ای هستم که شما میخواین بیارینش الان ۲۵سالمه یه بچه دارم نزدیک یه سال ...

وقتی بچم دنیا اومد محتاج این اون بودم چون مادرم پیر بود نمیتونست بیاد مراقبت چقد حس ت میخوردم میدیدم کسایی مادراشون کنارشونن خیلی سخته بچمو خودم تنهایی بزرگ کردم

چرا شما فقط به سن چسبیدین. بچه داشتن هزار تا شرایط دیگه داره که اصلا بهش توجه نمیشه. مثلا وقتی خودت میگی مایل نیستی چرا با احساسات منفی و دافعه میخوای بچه بیاری که بعد هم خودت اذیت بشی هم بچه هم همسر. ضمن اینکه اصلا این مورد رو قبول ندارم که میگن بچه باید دوتا باشه. دنیا عوض شده. شرایط مثل قدیم نیست. بنظر من الآن تک فرزندی سودش به ضررهاش میچربه.

اجیم همسن شما بود بچه دومش ب دنیا اومد

ولی اختلاف سنی بچه هاش 4 ساله

شما بچتون از اب گل در اومده از پس کارای شخصیش برمیاد قصدشو دارید هرچه زودتر اقدام کنید

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

وقتی بچم دنیا اومد محتاج این اون بودم چون مادرم پیر بود نمیتونست بیاد مراقبت چقد حس ت میخوردم میدیدم ...

من مامانم۳۵وبابام ۴۱سالشون بودوقتی به دنیااومدن هیچکدام ازاین مشکلاتونداشتم همیشه تکیه گاهم بودند وهستند.

عزیزمخدا حفظتون کنه برای هم ببخشید اگر نارحتتون کردم

نه عزیز دلم حقیقت انکار ناپذیره دختر من در دنیایی میچرخه که من فقط سکوتش را میخوام دنبال رقص آهنگ آواز شادی اما من دنبال سکوت هستم ببین فاصله سنی چه میکنه این تازه یک ذره از تفاوتهای رفتاریست دنیای من با بچم دقیقا شبیه برعکس بازی است