2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هر سری میره مسافرت زحمت پدرشوهرم میفته رو دست ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 61 پست

چه زن بی فکریه واقعا توهم چندروز جمع کن برو خونه مادرت تا پدرشوهرت زنگ بزنه زنش بیاد وظیفه تو که نیست

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

از مسافرت برای شما سوغات نمیاره؟ شماهر چی خوردی همونو برای پدرشوهرتم ببر عادتش بده که اوضاع همینه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مسافرت برای شما سوغات نمیاره؟ شماه چی خوردی همونو برای پدرشوهرتم ببر عادتش بده که اوضاع همینه

مسافرت اگر نشهد بره در حد زعفرونی میاره ولی اینجا که خونه دختراشه نه

یه کول بار غم و غصه میاره که دل شوهرم واسه خواهراش بسوزه

مادر شوهرت میتونه برا دوسه روز غذا درست کنه بزاره یخچال وفریزر وبره

اما میدونه شما هستین همچین کاری نمیکنه

اگر پدر شوهرت آدم خوبیه ومهربونه یه وعده ناهار سخت نیست

گرچه وظیفه ی شما هم نیست

توم هر وقت مادر شوهرت رفت توم چند روز برو خونه مادرت

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

سالی چندبار میره مگه؟شما که اندازه خودتون درست میکنی یه نفر دیگه هم روشبالاخره پدرشه کلی زحمت کشیده ...

دوسه ماهی یکبار .و منسابتها و تعطیلیا

بقیه سال هم اونا نیان خونشون باز میخورن میبرن میپاشن و ما اونجا مثلشون نیستیم

یه فکر دیگهشما برید خونه مادرشوهرتون بگید اومدم یه سر بهتون بزنم..اونجا خوراک بپزید

با اینکه واحد کناریمونه اصلن نمیتونم من با مادرشوهرمم رودربایستی دارم اصلن به کمداش دست نمیزنم

ای خدا لعنتشون کنه که فقط من میدونم چی میگی من که نمیبخشم حرومشون هرچی کار کردم براشون اخرم گفتن ما ...

تازه اینا کلی بین دختر و پسر تبعیض قایل میشن

واسه تولدا و مناسبتها دخترا چند میلیونی هدیه میگیرن به ما بدن فوقش ۲۰۰تومن پول