2777
2789
عنوان

یا حضرت عباس فقط از این مردم تاپیک قبلیم چ خبر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 61 پست
من همین الان تو یع امامزاده نشستم بخاطر تهمتی ک بهم زدی حلالت نمیکنم اون دنیا هم همین امامزاده شاهد� ...

خدا اون روز رو نیاره احتیاج به حلال کردن شما داشته باشم شما برو واسه خودت طلب بخشش کن که به مردم توهین میکنی

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین الان تو یع امامزاده نشستم بخاطر تهمتی ک بهم زدی حلالت نمیکنم اون دنیا هم همین امامزاده شاهد� ...

میدونی این تاپیکت باعث بدبینی میشه؟چون خیلیا اون تاپیکت نبودن ندیدن که لحن خودت بد بود

حالا که تو امامزاده ای به اینم فکر کن عزیزم

ب مردم توهین کردم؟ببینم کجا توهین کردم؟؟نشون بده

حرف زدن با شما آب و هاون کوبیدنه و گرنه از شعور و عقلت کمک بگیرید و بخوای ازشون استفاده کنی متوجه میشی

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

میدونی این تاپیکت باعث بدبینی میشه؟چون خیلیا اون تاپیکت نبودن ندیدن که لحن خودت بد بودحالا که تو اما ...

من تو اون تاپیکو زدم و رفتم الان انلاین شدم

با کی بد حرف زدم که میگی با مردم بد حرف میزدی؟؟؟

حرف زدن با شما آب و هاون کوبیدنه و گرنه از شعور و عقلت کمک بگیرید و بخوای ازشون استفاده کنی متوجه می ...

من و شما میکنی چرا؟؟؟مگه فرقی هست بین من و شما؟؟؟

خب برام سواله نشون بده کجا بد حرف زدم

اول اونا بهم توهین کردن

من و شما میکنی چرا؟؟؟مگه فرقی هست بین من و شما؟؟؟خب برام سواله نشون بده کجا بد حرف زدم اول اونا بهم ...

بنده اصلا دوست ندارم با امثال شما دهن به دهن بشم فقط بدون شماها نمیتونید وجه دین و مذهب رو بین مردم خراب کنید با این حرفا خدا کمکت کنه روز و روزگار بر شما خوش خدانگهدار

حرف زدن با شما آب و هاون کوبیدنه و گرنه از شعور و عقلت کمک بگیرید و بخوای ازشون استفاده کنی متوجه می ...

خدانکنه کسی ک شناختی از دین نداره یا مث من اشتباه چیزیو فهمیده گیر شماها بیفتع ک بخاین راهنماییش کنید

خودبرتربینی و حقارت من از تک تگ کلماتت میباره

برو بیرون از تاپیکم

من و شما میکنی چرا؟؟؟مگه فرقی هست بین من و شما؟؟؟خب برام سواله نشون بده کجا بد حرف زدم اول اونا بهم ...

اتفاقا کاربرا خیلی محترمانه بهت توضیح دادن من تاپیکتو خوندم

چند نفرم شوخی کردن که شوخیشون بد نبود و کاربرای مذهبی سایت هم نیستن

بیجا کرده هر کی چیز بدی گفته پرسیدی و فهمیدی پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه بیخیالشون باش

این خانمی ک صفحه اخر تاپیکم هس نگاه کن حرف زدنشو

چشه اصلا ؟؟؟من نمیفهمم هی میگه شماها شماها

مگه ماها کی هستیم؟؟پیاماشو بخون

تو متن تاپیکت کلمه این به کار بردن درباره حضرت قمر خیلی اهانت بود به ایشون ، بااین وجود خیلی خوب جواب دادن بهت و توهین خاصیم نکردن

شماهم که تاپیک زدی و دیگه چیزی نگفتی انگار فقط منتظر بودی یکی شماتت کنه که فورا بعدش بیای به مذهبیا گیر بدی !!

اینکه میگی مذهبیم و توروضه بزرگ شدم و الانم امام زاده م به نظر دروغه ، از همون این گفتنت مشخصه

قصدت فقط به زعم خودت سیاه کردن مذهبیا بود به نظرم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .