2777
2789

فامیل پدری

سرشون تو.... مونه

فامیل مادر سرش تو کار خودشه

البته اینکه دخترعموم عرسمونه و خبر چین و آتش بیاره هم بی تأثیر نیست

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر۲

مادرم بیشتر

تو فکر کن تو ۲۰تا نوه تقریبا ۸تاشون دزد و قاچاقچی و فاسدن و چشم ناپاک و الکلی 🤣💔

و فقط ی نفر ارشد خونده و ۵تاشون رفتن دانشگاه

و از همه بدتر حسودددد و چشم تنگ

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

با فامیل مامانم حال نمیکنم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

فرق ندارناز خانواده پدریم یدونه عمه بزرگ اخلاقش مثل پدرمه از خانواده مادرم یدونه داییم خوبه.انقد از یدونه خاله بدی دیدیم .دایی دیگمم یه آدم مغرور و سردعموهامم رفت و امد داشتیم با دوتاشون ولی بابام خیلی صبوری میکرد ازشون دلخور بود

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اشغالن فامیلای منهر کی قیافه و عقل و پول داشت دور میگردهحسود فضول عقده ای تر نزدیک میشن

فامیل منم مضخرفن

پدری یه مشت آدم مفت خور بی خیر فقط شاید دوسه تاشون خوب باشن شاااااید

مادر تعداد خوب ها یکم بیشتره ولی بعضی هاشون آدمای به شدت سطح پایین و مضخرف از اینایی که همین که یه جا جمع میشن پشت همه حرف میزنن و اداشو در میارن و مسخره میکنن مردمو

هر۲مادرم بیشترتو فکر کن تو ۲۰تا نوه تقریبا ۸تاشون دزد و قاچاقچی و فاسدن و چشم ناپاک و الکلی 🤣💔و فق ...

مال من بیشرف آن

مخصوصا مادری

عقده ای روانی خودشیفته اختلال شخصیت فضول حسودن

منم از این مشکلات داشتمفامیلای ما بدون اینکه شرایط زندگیت رو درک کنن فقط راهکار و پیشنهاد میدن این ب ...

زندایی من یه دورانی انقد مزاحم من شد آه کشیدم.

خدا روشکر سرش اومد.