اگه پدر من اهل قسط و ریسک کردن نبود الان ما هیچی نداشتیم
اره عزیزم میدونم قسط و قرض دادن شجاعت میخواد وگرنه بخور نمیری که سخت نیس..
من خودم میتونستم خونه کوچیک تر بگیرم بدون قسط
ترجیح دادم تو ۱۷۰ متری بشینم و یه سال قسط بدم
درعوض خونه ام بزرگ و راحته
زندگی همینه باید جرات ریسک و بدهی داشته باشی
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اره عزیزم میدونم قسط و قرض دادن شجاعت میخواد وگرنه بخور نمیری که سخت نیس..من خودم میتونستم خونه کوچی ...
ما قبل کرونا خونه ساختیم بعد یهو کرونا اومد موندیم با کلیییی قرض و بدهی چون کارا کامل خوابید همه جا تعطیل خیلییی اوضاع بدی بود.تموم که شد و همه بدهی ها رو صاف کردیم پدرمگفت من دیگه از این کارا نمیکنیم
۱ سال نشده باز از این کارا کرد😐😂😂😂🤣🤣کلا ارومش نمیگیره
ما قبل کرونا خونه ساختیم بعد یهو کرونا اومد موندیم با کلیییی قرض و بدهی چون کارا کامل خوابید همه جا ...
پول بهش مزه کرده و قلق کارم دستشه 😂