2777
2789
عنوان

درامد همسرتون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 94 پست
چی بگم عزیزموسعت زندگی هرکی به اندازه فکرشهتو این دوره زمونه پولو باید از دهن شیر بیرون بکشی درامد ب ...

از لهت شیر بیرون بکشی؟

میتونم بپرسم منظورتون چیه

من بابام تا تابستون درامدش بیشتر بود۱۰ رو تو تابستون کار کرد شد ۲۰۰ تومن ما یکماه رفتیم مسافرتاگه می ...

چ خوب

با ۱۰ روز کار رفتین مسافرت

من با ۱۰۰ روزم نمیتونم برم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پدر من اهل قسط و ریسک کردن نبود الان ما هیچی نداشتیم

اره عزیزم میدونم قسط و قرض دادن شجاعت میخواد وگرنه بخور نمیری که سخت نیس..

من خودم میتونستم خونه کوچیک تر بگیرم بدون قسط

ترجیح دادم تو ۱۷۰ متری بشینم و یه سال قسط بدم

درعوض خونه ام بزرگ و راحته

زندگی همینه باید جرات ریسک و بدهی داشته باشی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
قسط برای کار راه انداختن خوبهبرای خونه و ماشبن ن

کلا ریسک کردن خوبه.من خودم ترسوام اگه به من باشه اصلا اهل ریسکنیستم ولی دوست دارمازدواج کردم همسرم ابنطور باشه

مثلا بابای من وام ازدواج منو که عید گرفت گذاشتش بانک یکی دوماه گذشت سرش یه وام دیگه گرفت و همشو داد طلا

الان خب قسط اونا رو باید بده ولی خب سود داشت توش

از لهت شیر بیرون بکشی؟میتونم بپرسم منظورتون چیه

عزیزم گفتم از دهن شیر

خوب بخون

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
کلا ریسک کردن خوبه.من خودم ترسوام اگه به من باشه اصلا اهل ریسکنیستم ولی دوست دارمازدواج کردم همسرم ا ...

درسته خوبه

ولی استرس هم خیلی روی روان ادم تاثیر داره و از ی جایی به بعد زندگی ادمو خراب میکنه

میتونم شغل همسرتونو بپرسم

دوجا کار میکنه مهندس و شغل ازاد

اره عزیزم میدونم قسط و قرض دادن شجاعت میخواد وگرنه بخور نمیری که سخت نیس..من خودم میتونستم خونه کوچی ...

ما قبل کرونا خونه ساختیم بعد یهو کرونا اومد موندیم با کلیییی قرض و بدهی چون کارا کامل خوابید همه جا تعطیل خیلییی اوضاع بدی بود.تموم که شد و همه بدهی ها رو صاف کردیم پدرمگفت من دیگه از این کارا نمیکنیم

۱ سال نشده باز از این کارا کرد😐😂😂😂🤣🤣کلا ارومش نمیگیره

ما قبل کرونا خونه ساختیم بعد یهو کرونا اومد موندیم با کلیییی قرض و بدهی چون کارا کامل خوابید همه جا ...

پول بهش مزه کرده و قلق کارم دستشه 😂

درسته خوبهولی استرس هم خیلی روی روان ادم تاثیر داره و از ی جایی به بعد زندگی ادمو خراب میکنه

اینو فقط پیش مامانم بگی میره یقه بابامو میچسبه میاره میگه گوشششش کن فقططط😂😂😂😂میگه بابا ارامشمیخوایم

اینو فقط پیش مامانم بگی میره یقه بابامو میچسبه میاره میگه گوشششش کن فقططط😂😂😂😂میگه بابا ارامشمیخو ...

آرامش واقعا حس قشنگیه

خصوصا تو سن بالا ادم ارامش میخواد