2777
2789

من نتونستم از جام بلند شم هنوز ی غربالگری هست برای سه تا پنج روز مامانمو با بچه فرستادم

الان از بهداشت بهم زنگ زدن کلی بد و بیراه بهم گفتن ک چرا کنار بچت نیستی و فلانی

خب انجام ندن بگن نمیشه بعدا بیاد چرا اینجوری باید رفتار کنن با کسی ک تازه زایمان کرده و حال خوبی نداره

خیلی بد حرف زدن الان میخوام ب مسیول بالاتری شکایت کنم کسی بلده چجوری و کجا

بعضیاشون واقعا شعور ندارن دایه ی دلسوزتر از مادر میشن این برخوردشون اصلا درست نبوده مهم اینه بچه رو فرستادین با خودتون چیکار دارن وقتی واقعا بد حالین

از دوستم میپرسم بهت میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا اینطوری بود میرفتی بهداشت برات یه پیام میومد که از عملکرد فلانی رضایت دارید یانه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تلفنی زنگ زد بهم نشد اصلا حرف بزنم فوشاشو داد قطع کرد

عجب بی شعوری بوده. مادرت اونجا هیچی بهش نگفته؟

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

تلفنی زنگ زد بهم نشد اصلا حرف بزنم فوشاشو داد قطع کرد

منم همین اتفاق واسم افتاد پشت تلفن گفتم فامیل تون چیه گفت واسه چی گفتم نه همین جوری، یهو صداش اومد پایین😂 گفت نمی تونم بگم شما هم سعی کنید بچه رو ... خلاصه انسان شد