2777
2789
عنوان

کجا میشه شکایت کرد از بهداشت مسئولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 46 پست
چجوری و کجا زنگ بزنم

زیر نظر دانشگاه علوم پزشکین باید زنگ بزنی به بازرسی یا حراست اونجا

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز سه تا پنج به خاطر کنترل فشارخون و علائم و بخیه ها مادر حتما باید بره بهداشت

براشون مسئولیت داره اگه مادری نره و کنترل نشه به خاطر بچه نیست

ما هم سزارین شده بودیم ولی رفتیم

روز سه تا پنج به خاطر کنترل فشارخون و علائم و بخیه ها مادر حتما باید بره بهداشت براشون مسئولیت داره ...

نه حتما لازم نیست بهداشت بره. من پیش دکتر خودم رفتم

مسول بهداشت براز بچه زنگ زده بوده

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

روز سه تا پنج به خاطر کنترل فشارخون و علائم و بخیه ها مادر حتما باید بره بهداشت براشون مسئولیت داره ...

ن والا مام سزارین شدیم نیازی ب مادرتبود منم حالم خوب نبود خواهرم برد اصن نیازی ب مادرنیس اون شلوغش کرده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خب همینو بش بگن مثل ادم،، بگن فردا بیا وگرنه واسه بچه مراقبت انجام نمیشه

ببین من چندسال کارمند مرکز بهداشت بودم یکی از مادرا نرفته بود روز سوم بهداشت. مادرش رفته بود و گفته بود دخترم بی حاله و نمیاد. دخترش نگو عفونت محل عمل کرده بودو همون شب به خاطر تب بالا تشنج کرد و فوت کرد کارمندای اون مرکز بهداشت همه توبیخ خوردن که پیگیر نشدن

ن والا مام سزارین شدیم نیازی ب مادرتبود منم حالم خوب نبود خواهرم برد اصن نیازی ب مادرنیس اون شلوغش ک ...

اخه من چند سال کارمند مرکز بهداشت بودم و مامایی خوندم

لابد شما هم کادر درمانی که بهتر خبر داری

منم همین اتفاق واسم افتاد پشت تلفن گفتم فامیل تون چیه گفت واسه چی گفتم نه همین جوری، یهو صداش اومد پ ...

الان زنک زدم ب همون شماره یه دورم من ریدم بهش گفتم حتما شکایت میکنم چون مامانمم با نوزاد بخاطر من رفته بود

خب نیازی به فحاشی هست؟عین ادم بهش زنگ بزنه براش توضیح بده بگه یه جوری تشریف بیار اینجا چون نیازه و دلیلشم بگه. چرا فحش پس؟اینکه بگه چرا کنار بچت نیستی به بچه مربوط بوده انگار