2777
2789
عنوان

کجا میشه شکایت کرد از بهداشت مسئولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سرچ کنم حراست علوم پزشکی

میتوتی له ۱۳۶ هم زنگ بزنی بازرسی کل کشوره رو همه ادارات نظارت داره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بهم بگین لطفا چجور پیدا کنم

اسی سرچ کن شکایت از مرکز بهداشت یه سامانه میاره سامانه ثبت و پیگیری مکاتبات مردمی سازمان بهداشت. شمارتو وارد کن به احتمال زیاد بهت زنگ بزنن یا پیگیری بشه

روز سه تا پنج به خاطر کنترل فشارخون و علائم و بخیه ها مادر حتما باید بره بهداشت براشون مسئولیت داره ...

لرام مهم نی واجب بوده کی بره کی نره میتونه بگه تا مادر نباشه مار انجام نمیشه و مسیولیم ولی زنگ زده توهین کرده قطع مرده

خب همینو بش بگن مثل ادم،، بگن فردا بیا وگرنه واسه بچه مراقبت انجام نمیشه

دقیقا من الان زنگ زدم ب همون شماره گفتم شکاینثت میکنم و فامیلی طرفو خواستم گفتم باید اینجوری میگفتین نه اینک ب من از همه جا بی خبر زنگ بزنین فوش بدین ک وظیفته پیش بچت باشی مادر نیستی ب تو چه ک من مادرم یا ن

ببین من چندسال کارمند مرکز بهداشت بودم یکی از مادرا نرفته بود روز سوم بهداشت. مادرش رفته بود و گفته ...

الان اصلا بحثم این نی اینا باید اول شرایطو بپرسن توضیح بدن فک کن من تو خونه نشستم یکی زنک زده بهم میگ تو مادر نیستی وظیفته کنار بچت باشی ب بچت شیر بدی

خب نیازی به فحاشی هست؟عین ادم بهش زنگ بزنه براش توضیح بده بگه یه جوری تشریف بیار اینجا چون نیازه و د ...

میگ مادر نیستی تو باید کنار بچت باشی وظیفته شیر بدی بعد من دیشب از درد سینه نخپابیدم چون نمیشد ب بچم شیر بدم اصلا ب کسی چه ربطی داره