2777
2789
عنوان

خانوما اینا چی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 20 پست
کی گفته ؟؟؟

تو تاپیکمدیه کاربر گفت دیشب. برو تو تاپیکم که عنوانش اینه. راه درست کدوم طرفه ه برم به شوهرم اینارو گفتم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

تو تاپیکمدیه کاربر گفت دیشب. برو تو تاپیکم که عنوانش اینه. راه درست کدوم طرفه ه برم به شوهرم اینارو ...

اسی اون کاربر تاپیک هاتو شخم زده دیده با شوهرت مشکل داری اینارو برات نوشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام استارتر دقیقااااااا یک نفرهم برای من سرکتاب باز کرد دقیقااااا همینا رو گفت گفت ستارتون به هم میخوره و از هم جدا نمیشید دقیقا چند ماه بعدش من طلاق گرفتم.اینارو قبول نکن.هرچی خدا بخواد همون میشه.من فقط به دعاهای قرآن و دعاهای اهل بیت اعتقاددارم.ف ا ل قهوه ف ا ل نخد سرکتاب ف ا ل فلان چیز اصلا اعتقاد ندارم

اسی اون کاربر تاپیک هاتو شخم زده دیده با شوهرت مشکل داری اینارو برات نوشته

نه مشکلی نداشتم

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

خودت دوست داری حرف اون کاربر و قبول کنی دیگه من چرا بهت اصرار کنم که اینا چرت و پرت با همین ذهنیت و ...

ن والا

واقعیت رو میگم من مشکلی ندارم و تو تاپیک ها هم نگفتم. فقط روز زن کادو نخریده بود باهم دعوا کرده بودیم تاپیک زده بودم