2777
2789
عنوان

❌چرا پسرای سی ساله میرن خواستگاری دخترای هجده٫نوزده ساله⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 108 پست
اون مرد که عجیبه شاید بچه بازهولی عجیب تر از اون خانوادن که اجازه خاستگاری به مرد سن بالا میدن چ برس ...

شصت سال پیش خاله من ۱۷ سالش بود، شوهرش ۳۵ سالش بود. شوهره سال شصت سکته کرد و فوت شد، خالم با پنج تا پسر تنها موند، هیچ مردی بخاطر بچه هاش سمتش نیومد، در حالی که خالم خیلی خیلی خوشگل بود و نتونست دیگه ازدواج کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که من از زبون خودشون شنیدم اینه که دختر کم سن رو راحت تر میشه کنترل کرد و تحت تاثیر قرار داد

یکی که دنبال دختر پونزده شونزده ساله بود میگفت میخوام به سلیقه خودم تربیتش کنم

شصت سال پیش خاله من ۱۷ سالش بود، شوهرش ۳۵ سالش بود. شوهره سال شصت سکته کرد و فوت شد، خالم با پنج تا ...

اره دیگه با این مدل ازدواجا دختر سوخت میشه

چون در شرایط عادی امید به زندگی تو آقایون چند سال کمتر از خانماس فکر کن این وسط مرد بخواد سنش خیلی بیشتر از خانمش باشه بعد فوت ی زن جوون بمونه که بهش بگن بیوه و به سختی بعدش بتونه ازدواج کنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دخترای کم سن و سال الان که همه رو درسته قورت میدن .این دخترای نسل قبل بودن بی زبون بودن برعکس گفتی

افرین😂😂😂😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یعنی چی

میگم که متاسفانه دختر های سن بالا نصیب پیر مردا و پیر پسر ها میشن همون پسر های سن بالا

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

میگم که متاسفانه دختر های سن بالا نصیب پیر مردا و پیر پسر ها میشن همون پسر های سن بالا

مشکل دخترای دهه شصتی اینه، کوچکتر از خودشون خواستگاری نمیکنه و عاقلانه هم بنظر نمیرسه، همسنشون میره دختر کوچیک میگیره، پسرای بزرگتر هم زن و بچه دارن