2777
2789
عنوان

وقتی مهریه بشه فقط چهارده سکه

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا هممون 14 سکه میشه 2 میلیارد چی میگی شما

نه یه بند دیگه هم داره. که اگه بخوای طلاقت بده باید این ۱۴ تا رو ببخشی و حق حبس حذف شده یعنی ۱۴ تا تقریبا ضمانت اجرایی نداره

حرفت رو قبول دارم بحث فقط مهریه نیست قانون داره نشون میده که سمت آقایون هست،

اون کاربر هم منی که خوندم واقعا رفتارش رو مخ بود و هی اصرار اصلا زیبایی هدیه و کیک به اینه که طرف خودش بیاره نه با زور شوهرش هم از خودش بدتر و بی کنترل تر

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ینی تا امروز ارزش زن ب مهریش بود؟؟؟ وقتی میگیم چشماتونو باز کنید موقع انتخاب واسه همچین وقتاییه

سکه برای جبران آسیب هایی هست که اگه یه روز زدند. هر چقدر هم چشم ها باز باشه بازم هندونه ی سربسته ست

نه یه بند دیگه هم داره. که اگه بخوای طلاقت بده باید این ۱۴ تا رو ببخشی و حق حبس حذف شده یعنی ۱۴ تا ت ...

خب اون بندی که شما میگید خیلی وقته هست😐

مهریه رو میبخشند تا طلاق بگیرن در صورتی هم اجرایی میشه که مرد حاضر به طلاق نباشه و رضایت نده. مهرم حلال جونم آزاد

ته این تاپیک دعواس 😶🌫️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بالاخره۱۴تاشم برای خیلی مردها سنگینه بعدشم مهریه ۱۴سگه نشده اجرای کیفریش ۱۴تاشده حقوقیش هرقدرباشه وم ...

اگه اموالش به اسم بقیه باشه و بگه پول ندارم، راحت میتونه قسر دربره

نه یه بند دیگه هم داره. که اگه بخوای طلاقت بده باید این ۱۴ تا رو ببخشی و حق حبس حذف شده یعنی ۱۴ تا ت ...

بایدی وجود نداره زن درازای بخشش مهریه اش حق طلاق داره قبلا توافق بایدمیکردندالان دیگه توافق مرد لازم نیست

چه باکلاس😶

من فکر میکردم با کلاس ها مهریشون بالاس😂😂😂

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱