2777
2789
عنوان

روز زن فقط بهم تبریک گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 21 پست
شوهر من واسه مامان خودشم هیچی نمیخره کلا.روز مادر میشه یا تولد مادرش میشه من بهش میگم بزیم کادو بخری ...

راستش ماهم تو خانوادمون اینجوریم اهل تولدگرفتن و کادو دادن نیستیم مخصوصا پدر و مادرم،،، ولی خودم تا جایی که میتونم برا بقیه تولد و کادو میگیرم،،،، ولی الان داداشم برا خانمش میخره قبلشم اصلا دوس دختر نداشت بلد نبود بهش گفتم،،،

شما بهش بگو شاید جواب داد

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

بعضی مردا از مرحله پرت هستن شوهر منم اولش همینجوری بود باور کن روز مادر برای مادرش کادو میگرفت منو ا ...

شوهر من دیگه خیلی پرته حتی واسه مادر خودشم کاری نمیکنه.الان ازش بپرسی تولد مادر پدرت کی هست نمیدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکاری کردم نشد به ردش بیارم.ناراحت بودم خیلی خودشم فهمید ناراحتم اما باور میکنی نفهمید بخاطر چیه

خب خودتم حوصله نداشتی تقصیر شوهرت ننداز

مردا هم تو این گرونی و بدبختی و بازار کسادی عقلشون ب تحلیل رفتار زن نمیرسه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به شوهر منم باید خواهراش میگفتن نه من.من بگم دیگه فایده ای نداره

اونا نگفتن حالا شما بگو،،، با مهربونی بهش بگو با این کارا حالم بهتر میشه دوسداری،،،

بیشتر مناسبتا داداشم سرکاره گاهی ب خانمش میگم ایقد که من گل برات خریدم شوهرت نخرید😂

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

سال برای ناامید شدن خیلی زوده. با توجه به حرفهاییم که زدی مشخصه تلاش آنچنانی هم برای یاد دادن نکردی . وقتی بهش نمی گی چرا ناراحتی و وقتی یادآوری نمی کنی روز زنه و باید کاری بکنه چجوری ادعا داری که زور زدی و سعیتو کردی؟

بنظرم همه بلدن مجبت کنن و هدیه بخرن یا لااقل بگن چی دوس داری بخرم برات . منتها نمیکنن این کارو چون م ...

نه غرور یکی یکیشم یاد نگرفتن تو خانواده که چه تاثیری می داره تو زندگی ها

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه...