2777
2789

منو عمل کردن ولی عفونت گرفتم مطمینم مشکل دکتر بوده بهداشتو رعایت نکردن یا از قبل باید چک میشدم که نشدم

شوهرم و خانوادم میگن بیخیال شو گذشته شکایتم کنی راهی نداره ولی اخه مگه میشه من یکم عفونت داشتم نیومد درمان کنه قبلش ریسک کرد 😭کلا بداخلاق و کثیف بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ عملی

دستت ب جایی بند نیست

بعد عمل باید چرک خشک کن و مراقبت میکردی

مقصر خودتی

۲۰۰میلیون هم خرج شکایت کنی ،پزشک مقصر نمیکنن

مخصوصا تو عمل های زیبایی

اصلا پرونده پرت میکنن رو ادم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم این شکایتها فایده ای،نداره به جز،اعصاب خوردکنی برا خودت هیچی،نداره

اگه قبلشم امضا کرده باشی که دیگه هیچی

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

اخه از قبل عمل داشتم به دکترم گفتم اهمیت نداد فقط یروز انتی بیوتیک داد الان میگن باید حداقل یهفته می ...

من موقع سزارین اینقدر بد بخیه زده بودن زخمم تا پن. کقت عفونت کرد از،داخلم گوشت اورد بعدا فهمیدم میرفتمم میگفتم فایده ای نداشت

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

من موقع سزارین اینقدر بد بخیه زده بودن زخمم تا پن. کقت عفونت کرد از،داخلم گوشت اورد بعدا فهمیدم میرف ...

چقدر بد تایپ کردم خودش زده

چ عملیدستت ب جایی بند نیستبعد عمل باید چرک خشک کن و مراقبت میکردی مقصر خودتی۲۰۰میلیون هم خرج شکایت ک ...

مدرک دارم که از قبل عفونت داشتم دکترم اهمیت نداده اخه عمل زیبایی نبود

عزیزم این شکایتها فایده ای،نداره به جز،اعصاب خوردکنی برا خودت هیچی،نداره اگه قبلشم امضا کرده باشی ک ...

اره امضا کردم هم خودم هم شوهرم

شوهرمم میگه چیزی نمیتونی بگی ولی دلم اروم نداره 😭

مدرک دارم که از قبل عفونت داشتم دکترم اهمیت نداده اخه عمل زیبایی نبود

نگاه کن پرونده پزشکی من ندیدم کسی جواب گرفته باشه

مشکلت چیه

با عفونت چ اتفاقی برات افتادا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.