2777
2789
عنوان

شوهرم ینی هیچوقت نمیگه شاید زنم نیاز جنسی داشته باشه❔

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 109 پست
اگر پسش بزنه ک داغون تر میشه ک غرورشم له میشه

برای خانوما کلا رابطه یه طرفه به نظرم نیاز ادمو برطرف نمیکنه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اره گاهس وقتا بخاطر اینک طرف را خرد کنن پس میزنن ک ادم را تحقیر کننبعضی ها هم ک سردن و بی احساس میل ...

اگه سرد باشه هیچی ولی اگه مرد باشه با یه بار سیر نمیشه

گفتم باید بتونه بدستش بیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راس میگی اما گاهی کم میارم ادمم دیگ وقتی مریضم دلم میخاد یکی بپرسه چ مرگته .بچمم خیلی بی احساس شده ت ...

حقم داری💔

ولی تو سعی کن یه مدل دیگه زندگی کردن یادبگیری

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

فکر کن هم. خونه هستی اگه تو دلت هنوز منتظر باشی اذیت میشی و ثانیه ها برات دیر میگذره از هیچی لذت نمی ...

میگم بچه فلانچیز لازم داره جواب نمیده یا باید برم دگتر میگه یدونم ندارم چکار کنم بمن چه خب ک چی ....بااین چیزا جوابمو میده گاهی کلافه میشم .هیچی کم ندارم هرکی میبینتم میگه خوشبحال شوهرت اما اون هیچوقت منو ندید

شما میگی خیانت نمیکنه ولی مگه میشه مرد اصلا نیاز نداشته باشه این خودش سرش جای دیگه گرمه اگه تونستی ز ...

نوشته خیانت میکنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
میگم بچه فلانچیز لازم داره جواب نمیده یا باید برم دگتر میگه یدونم ندارم چکار کنم بمن چه خب ک چی .... ...

دیگه باور کن تنها هستی

ایتا زوج درمانی لبخند رو عضو شد کانال خوبیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب تو هم هروقت ازت سوال پرسید جواب نده برو تو قیافه .هیچ چیز بدتراز یه مرد قهرقهرو نیست. شوهر منم همینه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏