2777
2789
عنوان

شوهرم ینی هیچوقت نمیگه شاید زنم نیاز جنسی داشته باشه❔

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 109 پست
خودت باید اون یخ رو باز کنیاصلا تحویل اخم و تخمش نکن .روال زندگی انجام بدهاون از خجالته لال شده شما ...

چنبار برا رابطه پاپیش گزاشتم حتی گفتم احتیاج دارم گف نه حال حوصله ندارم و پسم زد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیزنه مگه میشه شوهرش نیاز نداشته باشهمعلومه خودشم مغروره

اگه خیانت کنه بله هم پس میزنه هم بدتر میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ندارم شرایط طلاقاره خیانت کردده قبلنم

خب از الان تو شوهر نداری یه کارت بانکی داری ک درست حسابی موجودی نداره اما تو باید تمام تلاشت کنی بهترین استفاده رو بکنی

ب فکر خودت باش فقط

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

چون براش که نیستی عزیزم ازت میخام دیمه براین چیزا فکر نکنیو تهش رو فکر کن که واقعاً دوستت ندارع و با ...

همش این تصمیمو میگیرم اما افسرده شدم سه هفتس انفولانزا گرفتم یبار نپرسیده چته

اره گاهس وقتا بخاطر اینک طرف را خرد کنن پس میزنن

ک ادم را تحقیر کنن

بعضی ها هم ک سردن و بی احساس

میل جنسی ندارن اصلا

شایدم جای دیگ کیفشو میکنه

همش این تصمیمو میگیرم اما افسرده شدم سه هفتس انفولانزا گرفتم یبار نپرسیده چته

فکر کن هم. خونه هستی اگه تو دلت هنوز منتظر باشی اذیت میشی و ثانیه ها برات دیر میگذره از هیچی لذت نمیبری

برا همین میگم فکر کن واقعا دوستت ندارع وبا یکی دیگه است از این بدتر نیست و

پس پیش قدم نشو عادی باش حرفی داری بزن بدون اینکه منتظر جواب باشی و به خودت وروحت برس درست میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب از الان تو شوهر نداری یه کارت بانکی داری ک درست حسابی موجودی نداره اما تو باید تمام تلاشت کنی بهت ...

راس میگی اما گاهی کم میارم ادمم دیگ وقتی مریضم دلم میخاد یکی بپرسه چ مرگته .بچمم خیلی بی احساس شده ت این خانواده

تو ساده ای یا خودتو زدی ب سادگی

اون نیازش داره رفع میشه قطعا حالا کجا نمدونم ولی اون نیازش رفع شده

کدوم غرور اگه اندازه یه عدس غرور و غیرت داشت خیانت نمیکرد

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

خیانتم کنه مردا میلشون با یکی کم نمیشهباید بتونه بدستش بیاره

چرا عزیزم مردا چند وجهی نیستند از زن خودشون سرد و حتی متنفر میشن از چمششون میوفته و از عشق و علاقه. بهش بدشون میاد