2777
2789
عنوان

تجربه من از بچه های شیر ب شیر داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 42 پست
سه تا دختر ؟😍

اره عزیزم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت ❤️خدا برات بچه هات رو حفظ کنه

♥️♥️♥️

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واییی ذوقیدممم😍😍😍فکر کن سه تایی تیپ بزنید💫 برید آرایشگاه😍😍 خیلی حس خوبیهه خدا حفظشون کنه قشنگم ...

اره خودمم دوست دارم و ذوق میکنم

قربون دلت مهربونت ❤️🥰

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم اولی ۷ ماهش بود دومی باردار شدم الانم سومی رو باردارم دومی تازه رفت ۳ سالگی . دومی و سومی ناخواس ...

چه باحال خدا حفظشون کنه واسه منم دعا کن ب زودی بچه داربشم وهمچنین همه ی چشم انتطارا

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

وای دخترررررر از دستت

من شازده پسرم نزدیک پنج سالشه اگه یک درصد فکر کنم حامله م میخام دیوونه بشم چه برسه واقعیت داشته باشه

حالا تو اینجوری معلومه صدرهزار تا سال آینده بازم میاری

دیگه در کارخانتو پلمپ کن توروخدا بسه بسسسسسسس

چه باحال خدا حفظشون کنه واسه منم دعا کن ب زودی بچه داربشم وهمچنین همه ی چشم انتطارا

انشالله عزیزم دامنت سبز بشه ب زودی چیزی ک میخوای رو خدا بهت بده .

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .