2777
2789
عنوان

مهریه گرفتن تو دوران عقد

221 بازدید | 29 پست

من ۸ ماهه عقد کردم رابطه داشتیم باکره نیستم۱۳۰ تا سکه مهریمه شوهرمم ۱میلیارد پول و یه مقدار طلا دستم داره من وکیل گرفتم واسه گرفتن مهریه که البته همین ۱میلیارد و طلا رو میخوام ماشینشم توقیف کردم واسه اینکه بیاد طلاقو امضا کنه ماشینو بدمبهش به نظرتون این پولا میرسه بهم؟؟؟ اعصابم داغونه

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش میگف پرینت میگیرم که این مقدار پولم دستته اعسار چیه؟؟

اعسار یعنی قسط بندی اگه پرینت ببره که به حسابت ریخته دیگه حساب میشه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

اگه خودت آروم میشی بگیر هروقت طلاق و امضا کرد اگر میبینی خیلی آدم بدی نبوده و چیزی تو دست و بالش نیس ...

همین قصدو دارم میخام امضا کنه ماشینو بدم بهش

اعسار یعنی قسط بندی اگه پرینت ببره که به حسابت ریخته دیگه حساب میشه

این پولا رو همشو وام گرفته یعنی وامن فرقی که نمیکنه؟؟

اره وکیل گفت ۲۰ میلیارد اینا میشه یعنی بیشتر بگیرم؟؟

حقته خودت میدونی میخوای بگیر نمیخوای هم ببخش

کلی گفتم اون مقدار پولی که دستته کمه احتمالا پیش خودتم میمونه

حقته خودت میدونی میخوای بگیر نمیخوای هم ببخشکلی گفتم اون مقدار پولی که دستته کمه احتمالا پیش خودتم م ...

پول دیگه ای نداره بگیرمازش

اره وکیل گفت ۲۰ میلیارد اینا میشه یعنی بیشتر بگیرم؟؟

این مقدار میشه ولی با این قانون جدید ۱۴ سکه که همون اندازه پول و طلا ها میشه رو بده دیگه زندان نمیندازنش بقیش دیگه خودت باید بدویی دنبالش پولتو بده مث قبل نیس اهرم زندان داشته باشیم

یکم دردسرش زیاده ببین اگه میتونی اره بگیر

اگه وضعش خرابه کارمنده که هیچی میکنن سالی یه سکه تا دور از جون بگیری مهریه رو مردی